Ecrin5 32+6 Sizin nasıl geçiyor anneler sanki günler geçmiyor gibi geliyor bana . Dünden belli benim kızım biraz sakin hareketlerinde azalma var sizde de böylemi ?
Smyye1B Ecrin5 54 gün kaldı bizimde hareketleri ağırlaştı sanki ama hala sert darbeler alıyorum ağır ağır dönüyor kemikleri batıyor gibi öyle olunca 😇
Denizyldzm Ecrin5 32+1 olduk bizde sürekli poposunu yada bi yerini çıkarıyor karnımda bebişim sevince bazen kaçıyor ama 2 gündür sakin gibi biraz sürtüyor anca ☺️ az kaldı inşallah sağsağlim kucağımıza alalım evlatlarımızı ☺️
mhdmraa Ecrin5 55 gün ❣️ hareketleri her geçen gün daha da artıyor gibi geliyor hareket ettikçe canım yanıyor 😅
Ecrin5 Smyye1B büyüdükce yerleri daralıyor galiba sağ salim kucağımıza alalım inşallah da canımızın yanması sorun olmuyor ☺️
aysegulkiymaz Biz de 33+0 ama oğlumun hareketlerinde hiçbir azalma yok dün akşam aralıksız 3 saat nasıl kıpırdar ben şok 😂 artık içimde uyusun diye ninni söylüyordu babası 😂 çok yoruldum dün o kıpırdamalar da yoruyor insanı belli bir saatten sonra😩
aysegulkiymaz İçimde sırtını karnıma dayayışını ayağını ya da elini karnımı sürtüşünü hissedebiliyorum ne muazzam bir duygu 😍 Bi taraftan da heycanlanıyorum kızlar son günler karnımızda inşallah hepimiz sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza 🤲🏻
Ecrin5 aysegulkiymaz annelik çok farklı duyguymus daha doğmadan anlıyoruz biran önce zaman gecsinde görüm diyorum kokusunu içime çekim diye bekliyorum vallah ☺️
Ecrin5 Denizyldzm Sakin bir bebek olacaklar herhalde bizim ki ilk başlarında belli çok narin hareket konusunda sizin cinsiyetiniz ne
Denizyldzm Ecrin5 erkek Allah ın izniyle sağsağlim aslında hareket etmesi çok iyi oluyor bazen korkuyor insn