Ezgiiss Bebeğim 16 haftalık , karnımda kelebek hareketleri hissettim iki gün önce ama sanki sonra olmadı. Acaba karıştırdım mı , ilk hissettiğinizde sürekli hissettiniz mi kelebek hareketi yoksa ara ara mıı 🥹
Hapyymami55 Ezgiiss kelebek hareketi nasıl oluyor bilmiyorum ama böyle bı yerde durmadan pıt pıt pıt hafif hafif vuruyor bebek
Minisimb Damar atar gibi,minik bir pıt şeklinde baloncuk patlar gibiydi.Bende ilk hareketlerini 16.haftamda hissetmeye başladım,başlarda acabai diyordum ama daha sonraları daha kuvvetli hissetmeye başlıyorsunuz ,
Ecz1anne Evet ben de 15+6 yım 49 kiloyum özellikle zayıf kadınlarda bu haftalarda hissedilirmiş dr banu çiftçinin videosunda izledim Tıpkı öyle tarif edilemeyen pır pır, bağırsak hareketleri gibi de değil gibi de değişik bir şeyler hissediyorum Özellikle geçen gece uykumdan uyandım, bebişlerimiz büyüyor kızlar😍🧸🤰🏻
Ezgiiss Büyüsünler sağlıkla doğsunlar kızlar 🥰 sonra hissedemeyince korktum biraz ☺️ Başlarda ne sıklıkla hissettiniz kızlarr damar hareketi gibii