Nazorl Kızlar kaç gününüz kaldı ve neler hissediyorsunuz? Ya insanlar anlatıyor bende şöyle yalancı sancı var böyle bilmem ne var falan bende hiç birisi yok şuan da nedendir acaba?
Melis2015 Nazorl gizli sancıda olabilirmiş canım bana öyle dmeislerdie NST ye gireceğim zaman aynı şeyi bende yaşıyorum 10na kadar gün verdiler bnde hala yok bsy
Sevinc34 Nazorl benim de 20 günüm kaldı 🥳 bende de hala sancı vs yok hep orda kalacakmış gibi hissediyorum 😂😂😂
Nazorl Melis2015 Bende 35 haftalıktım nst çektiler sancı çıkmadı şimdi bu ayın 7 sinde hem çatı muayenesi var hem nst var bakalım neler olacak doğuma karar vereceğiz 🙈
Nazorl papatya56 Ay çok heyecanlıyım ben nasıl birşey olacak gözleri ne renk ağzı burnu nasıl 🙈 bekle bekle geçmiyor zamanda ☺️
Melis2015 Nazorl bana çatı muaynesi yapılmadı ama normal doğum dediler 39+1haftalgz herkesin hakkında hayrlsii olsun insallah
papatya56 Nazorl Bende çok merak ediyorum kıme benzıyo saç rengı gözü burnu sağlıkla dogsunlarda İnşallah🥰
Nazorl Sevinc34 ayy benimde kızım olacak rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻☺️💕