Karelinannesi Kızlar panik oluyorum aşırı korkuyorum sanırım kanal tedavisi olacağım merak ettiğim dişi uyuşturduktan sonra sinirleri alırken ağrı acı hissediliyor mu? Yaptıranlar yazarsanız çok sevinirim acı olıyorsa ne kadar oluyor
Honeyinci Karelinannesi 2-3 kez kanal tedavisi yaptiran biri olarak soyluyorum 0 agri hissediyorsun. Doktoruna güveniyorsan korkma isini iyi yapan biri hic hissettirmemesi gerek uyusturucuyu iyi uygular.
Svlyk Karelinannesi Hayır hiçbir şey hissetmiyorsunuz. Zaten uyusturuldugu için anlamazsiniz bile. Cok geçmiş olsun 🙏🏻
BusraAltin Karelinannesi bende direk panik atak var :) Aglayarak gittim dis dr Doktorum beni gorunce sok zaten , hiiiiic hissetmiyorsun. 0 aci :)
Erva94 Hiiç hissedilmiyor ben de hep gitmeden çok korkarım ama sonra bu muymuş diyorum gerçekten uyuştuğu için hissetmiyorsunuz
Karelinannesi Erva94 Honeyinci Svlyk Kızlar çok teşekkür ederim bi nebze rahatladım aşırı gergin ve stresliydim sağolun 🙏🏻🙏🏻
Karelinannesi Melike2306 23 haftalığım doktorumdan izin belgesi aldım ama işte korkudan gidemiyorum dişçiye
Appayipyip Karelinannesi bana hiç uyuşturmadan kanal tedavisi yaptı doktorum sanırım unuttu uyuşturmayı 😂 hafif sızladı yani bana göre acımadı
Appayipyip Karelinannesi aynen ben içeri aldığıda uyuştracak falan sandım direkt başladı hahahahaha ama acımadı yani stres yapma hiç seni bi de uyuştururlar hiçbir şry hissetmezsin 😂😂
Eymensmom35 Karelinannesi ben asla dişçiye gitmeyen insan bir kere ağrıyla gittim oturdum başladık kanal tedavisine hiç Ağrı acı hissetmedim fakat ağzıma sulandırılmış klorak şıktı o beni çök tedirgin etti 🤦🏻♀️🤦🏻♀️