benimmdunyamm Bana verdi ama hamilelikten hemen önce covid geçirdiğim için verdi birde tüm hastalarıma veriyorum dedi 31 haftaya kadar kullandiriyormus şeker de var bende size ne için verdi şimdi doktor değiştirecem inşallah o kesmez coraspirini
gamzosgamzos benimmdunyamm ilk gebeligimde gebelik tansiyonum oldugu icin vermisti 34.haftada bıraktırmıştı
Gamze__79 benimmdunyamm benim 1.de kalbi durmus tu kürtaj oldum kan pıhtılaşma testı istedi deger lerim kötü çıkmadı ama o sebepten dolayı verdi bana
Happy-baby benimmdunyamm bende gebelikten 2 ay önce covid geçirdim sağlıkçıyım zaten kullanıyordum pıhtılaşmayı önlemesi için gebelikte devam etmeli miyim diye sordum et dedi. Ayrıca gebelikte tansiyonuda önlediğini söyledi 32. Haftaya kadar devam edicem bakalım.
benimmdunyamm Happy-baby evet benim doktorum da tüm hastalarıma önlem.amacli veriyorum dedi bazen tansiyon falan yükselebilir dedi pıhtılaşmayı önler dedi
Azra_Mom benimmdunyamm benim covid durumu olmadı doktorum sizinki gibi bütün gebelerime veriyorum bu dönemde dedi covid durumu olursa diye sanırım önlem amaçlı veriyor baya kullandım ben 30lara gelince kendim bıraktım erken doğum riskim vardı ne olur ne olmaz diye doğumdan önce 36 haftada en geç bıraktırılıyor zaten sezeryan olabilme ihtimaline karşı siz yeni doktorunuza söyleyin yazar bi zararı yok çünkü önceki doktorum önlem amaçlı başlamıştı bitti ilacım yazarmısın deyin yazar benimde özelden doktorum başladı devlet takibimde var devlete gittiğimde kendim söyledim hep yazarmısınız kullanıyorum en başından beri ben diyerek o şekilde yazdılar sorgulamadan
2prensesannesiiii benimmdunyamm covid olunca kan pıhtılaşması oluyor kanınızı sulandırmak için verdi büyük ihtimalle gebelikte pıhtılı kan iyi değil 🙏🏻
elf0 benimmdunyamm ben de 3 aylık hamileyken covid geçirmiştim verdi kaç doktor değiştirdim hepsi de devam et dedi covid geçirdiysen tahlil bişey yapmadan bile hamilelik bitene kadar veriyolarmış bebeğe giden sıcı yolu mu ney bişey kapanıyomuş tam bilmiyorum da hergün mutlaka kullanmak gerekiyor
Vera09 benimmdunyamm hemen öncesi korona geçirdiğim için kan pıhtılaşması olmasın diye verdi 32.haftaya kadar. Donra kan sulandırıcı iğneye geçeriz dedi. İki farklı doktor da verdi