Minigebe Sonucum cikmis internetten baktim ama kafamı karıştırdı sizce gebelik şekerim var mi bilenler yardımcı olursa çok sevinirim https://imgyukle.com/i/RDfA2G
AnneMeryem Minigebe benim 50gr yüklemeyle 181 çıkmıştı 1. Saat şekerim. Seninki gayet normal görünüyor
Peperonni Minigebe Nasıl yaptılar şeker yüklemesini labaratuarda mı ? Bende 2 hafta sonra yaptıracağım
Demet57 Minigebe Bende yaptırdım kendi değerlerimle karşılaştırdım senin değerlerini gayet normal bence gebelik şekerin yok, 2 doktor görüşü aldım bende de çıkmadı referans değerinin altında 🌼
Minigebe Peperonni benim gittiğim hastanede sadece gebelik sekeriyle ilgilenen bi hemşire vardi ayrı odası vardi glukozu içtim 60 dk arayla 2 kere kan alındı uyuklamak gezmek yasak oturdum bekledim
Peperonni Minigebe Hmm doktordan ama randevu aldınız dimi önce doktorun yanına gittiniz sonra o sizi yönlendirdi
Guncem Tokluk şekeri hem de şeker yüklemesi yapılmışken nasıl açlıktan düşük çıkıyor çok değişik geldi sonucunun mutlaka doktorla görüşün bence.