Nur-01-35
Erayhilal
1prenses2prensyenigebe
charlottececi
Sibeltug
Funday35
Ozlemkrsn hepinize çok teşekkür ederim sabah 9.26 ve 9.27 de doğdu bebeklerim sezeryan olacağı için korkuyordum ben o yüzden ameliyat esnasında birkaç kez tansiyon sorunu yaşadım ama başımdaki hemşireye hissettiğim şeyleri söylediğimde ona göre müdahale edildi hemen toplamda yarım saatten biraz fazla sürdü odaya alınmam benim narkoz etkisi 2-3 saat sonra geçmeye başladı aslında etkisi geçtiğinde bile iyiydim ama hemşire içerde kan pihtisi kaldıysa çıksın diye uyuşukluk geçtikten sonra bi kez karnıma bastırdı o çok kötüydü yarım saat kendime gelemedim ağrı kesici iğneye rağmen iğne etkisini gösterince eşimin desteği ile canım yansada zorlayarak kalktım ve biraz yürümeye çalıştım farkettim ki gerçekten burda yazanların dediği gibi yürüdükçe insan biraz daha rahatlıyor şu saate kadar elimden geldiğince ara ara kalkıp yürüdüm daha yeni ağrı kesici isteme ihtiyacı duydum hemşire yaptı hemen. Bebeklerime gelince ikinci doğan kilosu daha fazla olan bebeğim biraz solunum sıkıntısı yaşadı onu odaya hemen getirmediler biraz müşahede altında tutuldu sonra durumu nasıl gidecek bakmak için yanıma getirdiler ama odada çok tutamadık solunum sıkıntısından dolayı inlemeleri artınca tekrar götürdüler birkaç saat daha izlediler oksijen verdiler sonra tekrar yanıma getirdiler şu an daha iyi çok şükür küçük olan da büyük tuvaletini yapmaması dışında bi sorun yoktu ona da lavman yapıldı o da iyi şu an çok şükür uzun oldu kusura bakmayın Rabbim hepinize evlatlariniza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥰