1bebek1annee Merhaba arkadaşlar 36 haftalık hamileyim düzenli şekilde kasilmalarm oluyor ve beni çok rahatsız ediyor artık sizce hastaneye gitmeli miyim neden böyle oluyor
La_le 1bebek1annee ılık bı duş al canım baktın halen devam ediyor hastaneye git bunada dikkat et doğum sırasında lavaboya çıkma hissi geliyirmus öyle hissin varsa hemen hastaneye git
aysnrsvs 1bebek1annee düzenli sürekli olan kasılmalarıniz varsa mutlaka bir kontrole gidin ilk doğumumda kasılmalar olduğu için gittim o gün olmuştu doğum 2. Doğumumda nst de sancı çıktı o sancılar da düzenli olan kasilmalardi 35+3 te oldu doğum 22 günlük oldu oğluşum 😉 hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Sinemmmmm58 1bebek1annee ay valla bende 36 haftaligim bugun adet sancisi cektim.resmen gece geldim dayanamadim suan sancim 76 80 arasi gidip geliyor 2.5 da acilmam var
Meerve19 1bebek1annee 33+3 benimde kaç gündür hastanede yatıyorum erken doğum riskiyle bence hazırlıklı olarak hastaneye git hiç olmadı bi nst çekilir düşüncek birşey yok ki bende kasılma şikayetiyle gelmiştim sancı çıktı
1bebek1annee La_le ama daha doğum için erken değil mi ilk hamileligim olduğum için fazla bir bilgim yok malesef ki
La_le 1bebek1annee canım zaten 36 haftalık diyorsun bazı bebekler 41 haftaya kadar gelmiyor bazı bebeklerde erken geliyor bilemezsin benimde ilk gebeliğim şuana ara ara adet ağrısı gibi ağrım var daha 30+4 gebeyim baktım cogalirsa hastaneye gidicem bende
1bebek1annee La_le ağrım yok ama bu kaç gündür kasilmalarm çok arttı Günduz de oluyor ama gece daha çok çoğalıyor cuma günü kontrolüm var o yüzden bekliyorum ama böyle devam ederse cumayı beklemiycemp
Hasmeftun 1bebek1annee Sinemmmmm58 şuan aynı durumu yaşıyorum 3 saattir hem ağrım hemde kasılmalarım var doğum belirtisi mi çok korkuyorum karnım çok ağıryor
BMelek 1bebek1annee erken ama belli olmuyor benimde vardi dogum yaptim surekli oluyorsa bir doktora gidin durdurmak icin ilac verir. Tuvalet hissi ve adet agrisina dondu en son benim giderseniz en azindan iciniz rahatlar ve durdurmak icin ilac verir doktor
Meerve19 1bebek1annee Karnım sertleşiyordu tamamen bide kasılıyodu kısa sürekli ama sürekli tekrarlayan şekilde şimdide adet sancısı gibi var serumla hapla tutmaya çalışıyoruz olmazsa alcaklar acıklık kanama olursa