annelikheyecanim Kızlar 12 haftalıkken öğreneniniz var mı doktorum 12 haftalıkken %85 görüyorum ben dedi İnşAllah net gösterir 😍
Duruyzc annelikheyecanim tam benimde merak ettigim soru ve 12.hafta da ogrenilenler acaba sonradan drgisir miii??
Ipekkarakus0 annelikheyecanim benim 11+5 ken belli oldu doktorum direk kemik yapısından anladı ☺️ 31 haftalığız değişmedi yani 😂
tugbadipi Duruyzc banada 12. Haftada %90 erkek dedi ama pipisi çok belliydi dr söylemeden ben söyledim erkek, gördüm diye 😂 değişir mi değil de, doktorun yanılma ihtimali var mı acaba diyelim ? Bende merak ediyorum
Serraee Duruyzc canım benim doktorum saglık bakanından ödül almış başarıları olan haberlere cıkan docent doktor 12. haftamda kıza benziyır ama kesin degil dedi ben de başarılı bir doktor yanılmaz diye düşündüm şimdi 17 haftalıgız kesin net erkek oldugunu söyledi. Değişti yani😀hic belli olmuyor sen yine sonraki kontrole kadar emin olma derim
_Sahra Duruyzc 12.ci haftada cinsiyet tahmini hakkımı kızdan yana kullanıyorum dedi doktorum kemik yapısından zaten anlaşılıyor öylede oldu ama 16.ci haftaya kadar net birşey demedi ☺️
annelikheyecanim Ipekkarakus0 Bu kız senesi erkek senesi dedikleri şey hakkında bilginiz var mı Of’a tutuyor mu 😄
Ipekkarakus0 annelikheyecanim bana göre erkek senesiydi cevrem hep erkek ti ama şöyle şu 2 aydır kimi görsem hamile kız diyor çok karışık bir sene 😂😂
Turkerg Iki oglumu da 12 haftalik ogrendim sonradan degismedi de. Bu konusmalarda herkesin degismis bir algisi oluyor😁oyle bir algiyi kirmak icin yaziyorum.