deletedmom209 Kızkar ya instagramda falan kapı süsü magnet satan uygun fiyatlı güvenilir site var mı bildiğiniz
Pamugumgeliyor deletedmom209 didemmoda diye bi sayfa var . Ben dogum yapmadim hala o yuzden dagitilcak magnetlerin siparisini veremedim dogum tarihi yok hala die, ama uzun suredir takip ediyorum gayet uygun fiyatlari olan bir sayfa
deletedmom209 deletedmom209 kimse kapı süsü yaptırmıyo bi ben yaptırcam herhal @Duyguuuu @parasetamoll @Rasev @Cansugomur @Deletedmom434 @mucizemizibekliyoruzz @Duyguynrky
Rasev deletedmom209 ben daha hic dusunmedimki canim azerbaycanda dukkanlarda falan satiliyo oyle ala biliyoruz
mucizemizibekliyoruzz deletedmom209 izmir can hastanesinde olcak doğumum. Süsleme içinde fiyatın o yüzden yaptırmıcam ben ekstra 🙏🏻😬
Bahar54 deletedmom209 https://www.instagram.com/tasarim_urun/ Bu sayfadan kapi susu ve yastik yaptirdim. 135 tl ye yapti. Diger siteler arasinda en uygunu buydu ortalama 150 tl civari dediler hepsi de. 10 gun icinde elimde oldu.
Kenanizm18 deletedmom209 enucuzmagnet ten dagıtmalık bykuscrafttan kapı süsü yaptırdım hem uygunlar hem güzel hem güvenilir :)