Melisasel Merhaba arkadaşlar. 5 haftalık hamileyim. Cizre’de yaşıyorum. Gidip memnun kaldığınız veya hiç memnun kalmadıgınız doktor tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
Ogretmen1anne Melisasel Abdulmecit Öktem doktorumdan ben çok mumnundum. İdil de özel polikliniği var Cizre devlette kendisi. Sonra tayinim başka şehire çıktı malesef devam edemedim. Orada olsaydım hep doktoruma danışırdım.
Melisasel @“Ogretmen1anne”#p21966411Tesekkur ederim. Bizde tayincileriz 🙂 O bakımdan hiçbir doktor hakkında bilgim yok. Doktor konusunda da çok endişelendim hamile olduğumu öğrenince açıkçası. Saolun tavsiyeniz için 💛
Aysndu Merhaba! Bnde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve henüz doktora gitmedim ve iyi bir doktor bulamadım iyi bir doktor bulursanız muayeneye giderseniz rica etsem benide bilgilendirebilirmisiniz
Aysndu Yok hayır şırnak merkezdeyiz biz doktor konusunda endişeliyim biraz ya yeterki iyi bi doktor bulayım gidip gelmeyi göze aldım artık☺️ ve tayinciyiz bizde sizin gibi gidene kadar iyi bi doktor buluruz inşallah ikimizde
Melisasel Aysndu Canım merhaba. Bugün bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir doktora gittim. Adı Turan Özmen. Özel muayenesi var. Çok ilgilendi. Gayet güzel bir yer. Muayene ücreti 150 TL. Gelirsen burayı önerebilirim sana. Instagram’dan da bakabilirsin 🙂
Aysndu Merhaba çok teşekkür ederim bnde biraz araştırdım cem bey varmıs cizrede onu çok önerdiler giriş ücreti 200 tahliller felan yapıldıkça fiyat değişiyomus. Sizinde böylemi oldu hepsi dahil mi 150 tuttu
Melisasel Aysndu Sanırım kan idrar verilmiyor orda. Tahlileri burda sağlık ocağında yaptırıp sonuçları ona götürecez. Sadece muayene ücreti 🙂
sumeyraks Cizre özel tip merkezinde cem cengiz kwdin doğum doktoru var tek guvendigimiz o burda düşük yapıyor dediler İstanbul’da buraya döndüğümüzde onun igne tedavisi ile şuan 5 aylık olduk ve saglikliyiz onu tavsiye ederim .
Melisasel sumeyraks Evet onun da ismini çok duydum. Bunda ters giden veya memnun kalmadigim bir şey olursa ona gitmeyi düşünüyorum 🙂