3babymom Gulzarstn evet seninki normal benimki fazla 😂🙈 dikkat edeyim diyorm ama sonuçta bebek var olmaz diye düşünüyorum 🙈😂
Merveeegul gulcanaraz ay canım gününüz bile aynı bişey sircam sana doğumunu tam olarak temmuzun kaçına denk gelir ya ben hesaplayamadim
gulcanaraz Merveeegul kb bakma cevap veremedim sana hesaplamaya göre 17temmuz ama benim bebeğimin cinsiyeti erkek bilmiyorum senin bebişim cinsiyeti ne belki cinsiyetten fark olabilir
Merveeegul Nevin_bahar canım bende aynıyım ama dogumumuz tam olarak temmuzun. Kaçına denk geliyor ben hesaplayamadim
Minelinannesi61 elfffffslu yazlık neler aldınız merak ediyorum ben özellikle yazlık hastane çıkışı falan almadım ne kadar sıcak olursa olsun en az 1 ay normal giyinmeleri gerekiyor diye düşünüyorum
elfffffslu Minelinannesi61 bende yazlık çok birşey almadım zaten Antalya da olacağız kolsuz zıbınlarla durur diye tahmin ediyorum normal alt üst takımlar aldım bir kaç tane şortlu kısa takım aldım tulum aldım ama giydirir miyim bilmiyorum 😅
elfffffslu Minelinannesi61 hastane çıkışlarını bende normal aldım ya yazlık almadım hiç dediğim gibi ilk aylarda normal giydiririm
Tugcesevimli Sevdaorman bugün bende bütün testleri oldum,bu akşam bı kötüyüm hiç mide bulantım yoktu çok ciddi anlamda var,çok aşağıda hissediyorum artık ve grip oldum onunda etkisi vardır illaki,sağlıkla alalım kucagimiza
Sevdaorman Tugcesevimli doğum yakın olunca bulanti artıyor diyorlardı ☺️ sağlıkli kolay bir doğumla kavuşursun inşallah . Cumartesi sabahına gün verdi doktorum
HusnaNur1107 Busra98_ iyi bari çok sevindim bende giricem bu sabah inşallah bende hayırlı haberler alırım 🌺❣️