Gulzarstn 3babymom inşallah Evet hissediyorum sol tarafımda genelde sırt üstü uzandığımda kıpır kıpır oluyor yerinde durmuyor 🤭🥰 siz hissediyor musunuz ?
3babymom Gulzarstn bnm sağ tarfta minik minik pıt pıt lar oldu birkaç gündür 🥰🌸 plasenta önde diye pek hissedemiyorum
Zisanince Hatice_Bahri greyfurt muşuz bana kalsa karpuz İçerdeki canımı acıtıyor şimdiden ne yapıyorsa içerde
Gulzarstn 3babymom Hım ilerliyen günler de daha çok çoğalıyor ya ☺️ kaç kilo aldın acaba ben 3 kilo aldım şuana kadar da 🥰
3babymom Gulzarstn 6 kilo almışım 🙈 hicbise yemiyorum ama alıyorum nedense 🙈😂 doktora da söyledim güldü hocam yemedigim halde almışım yesem nasıl olur acaba dedm 😂
3babymom Gulzarstn yo hayır çok şükür hiç mide bulantısı yaşamadım hamileliklerimin hepsi aynı sadece bel agrisi mide yanması yaşıyorum iştahım olmadığı için Canim bişe istemiyo aç geziyorm kendimi zorluyorum ama olmuyo canım istemiyo iştah sıfir
Gulzarstn 3babymom Hım anladım bende de çok fazla olmadı çok şükür ya şuanlık da iştahım yerinde ben kendime diyordum 19 haftada çok kilo mu aldım diye sen yiyemeden o kadar almışsın canım benimde almam lazım o zaman geride kalmım 🤭😅🥰
3babymom Gulzarstn evet seninki normal benimki fazla 😂🙈 dikkat edeyim diyorm ama sonuçta bebek var olmaz diye düşünüyorum 🙈😂