Gaye001 Aslhn_22 1hafta önce gittiğimde 35 haftalıkken 2.800 gr dı şimdi 3 kg olmuştur diye düşünüyorum sizin bebişiniz kaç kilo
3melekannisi Huzurrr_13 yok bende ogrenemedim 11 mayista test sonucinu almaya gidinde soracam hayirlisi bklm
Sevdaorman Tugcesevimli benim de 2. Gebeliğim . Sezaryen olacak kısmetse . Bugün sabah gideceğim doktora sancı çıkarsa hemen alırım çıkmazsa 9 mayısı bekleriz demişti bir hafta önce . Artık yürümekte , harekette çok zorlanıyorum . Sağlıkli bir şekilde yavrulamizi kucaklayalim insallah 🥰 sizin nasıl geçiyor son günler
Tugcesevimli Sevdaorman bugün bende bütün testleri oldum,bu akşam bı kötüyüm hiç mide bulantım yoktu çok ciddi anlamda var,çok aşağıda hissediyorum artık ve grip oldum onunda etkisi vardır illaki,sağlıkla alalım kucagimiza
Nur-01-35 Sehrbnon12 aynen çok uzun süreç zaman da geçiyor hic kendimi iki yıl hamile gibi hissediyorum her hafta doktora gitmekten korona atlatmaktan şehir değiştirmek işi bırakmak sınava çalışmak ve hala hamile olmak .insaalah seninki güzel geçer canım 😇
Sehrbnon12 Nur-01-35 canımsın rabbim kolaylık versin sana bana bu yolda olan hamile olan bütün annelere anne adaylarına 😘😘😘🙏🙏