SareSumeyra Bana doktorum bitkisel hap verdi geçirdi. Eczaneye sorsan söyler cranberry bitkisi iyi geliyormuş onu içeren bi hap.
Zeynepkaman SareSumeyra bu hapı bi yakınımdan duydum canım henüz doktoruma gidemedim kullanabilir miyim diye soracaktım hamileyken kullanılıyor mu
edis22 Zeynepkaman benimde tahlilimde biraz enfeksiyon gozukuyor dedi ama ilac vermedi hastayi rahatsiz etmedigi surec vermeyiz ilac dedi. Kasinti akinti yanma falan yok bende. Ozaman az benimki dimi?
Usnac1995 Hapyymami55 nasıl anlıyorsunuz geri geldiğini sürekli tahlil mi veriyorsuhuz. Ben 19 haftalık gebeyim hiç yaptırmadım da. Belirtisi varmı ki
3oglanannesi Zeynepkaman ilk gebelik te 28+5te doğum yaptım ikincide de risk var 28 bitti bkm ileri ne kadar gitsek kardır
Zeynepkaman 3oglanannesi ayyy canım peki bebeğin nasıl sağlıklı mı ilkinde ki ? Şu an ne riski var geçmiş olsun umarım vakitlice iyice gelişmiş bir şekilde kucağına alırsın yavrunu 🥺
3oglanannesi Zeynepkaman ikizlerim oldu 6 yaşındalar çok şükür şuan durdurdular çok şükür ikizlere göre daha herşey yolunda bu yaptığım diyet enfeksiyon u önledi doğuma kadar devam diyete inşallah bu sefer gününde doğar