Bsragrkan Gulcingezer canım bir tane daha yok mu test erken gebelik testi yapsan ? Kaset test daha geç gösteriyor cünkü
Huzurrr_13 Gulcingezer istersen tekrarla rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah 🙏🏻 10 dk sonrası yanlış sonuç verebiliyor iki gün sonra yine yapın rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️
Zehracan114 Gulcingezer Benimde normal kaset testte 5 gün kala aynen böyle çıkmıştı tamda senin yaptığın gibi ışığa tutmuştum ve çok belli ediyordu ama benimki hemen çıkmıştı saatler sonra değil. Saatler sonra çıkan kuruma çizgisi kabul ediliyor.
Seymasezer Çok ince bir çizgi var bende bu hamileliğimde acaba çok görmek istediğim için mi silik çizgiyi görüyorum demiştim :) bu erken gebelik testi mi
Gulcingezer Cansugamze_ evet bunu gören kör oldu resmen :) yarin bi tane daha yapicm o zaman anliyvm canim kuruma mi normal gercek mi diye
zeylifestyles 5-6 saat sonra çıkması.mumkun.degil kuruma çizgisi o. Yaptığın anda varsa vardır yoksa yoktur.
Elifnrcn Kuruma çizgisi olup olmadığını 2 3 damla su damlatarak anlaşılabiliyor bi dene istersen umarım vardır 😃
Gulcingezer Elifnrcn canim okumustum onu su da damlattim once cizgi yok olur gbi oldu buraktm bi kurusun diye baktm yine bu sekildeydi
Elifnrcn Hmm bi testle daha dene inşallah vardır bende bu ay çok umutluydum kendimden belirtilerim vardı fazlasıyla ama adet oldum maslseff :(
Gulcingezer Elifnrcn ins sende onumuzdeki ay guzel haberler alirsn yarin bi daha testle bi deniycem bkalm 🙏🏻
Gulcingezer Huzurrr_13 ins amin bnde oyle dusunuyorm ustunden bayaa zaman gecmisti cnku bkalm olursa bekliycm 5 gun var
MM5 Kuruma çizgisi olabilir benimde başıma gelmişti 2 saat sonra daha koyu çizgi çıktı ama meğer kuruma çizgisiymiş sizinki inşallah pozitiftir
Gulcingezer MM5 bnimde 4 5 saat gecti ustunden emin olamiyorm bu teste o yuzden tekrarliycm bkalm ins 🙏🏻🥰