Haaniifeee Allah nasip ederse bende Cumhuriyet üniversitesinde doğum yapıcam. Bende 40+3 oldum doktor pazartesiye kadar bekleyelim hazırlıklı gel dedi. Galiba suni sancı verecek
Haaniifeee Yavrucumm en son 3700 demişti şuan nasıldır bilmiyorum. Gebe takibe gidiyorum Selin hanımla görüştüm hep
Yavrucumm Haaniifeee Yarın kontrole gidicemde randevum yok erkenden gidip sıra mi almam gerekiyor canim
Yavrucumm Haaniifeee ben hep numuneye gidiyordum bi kaç kere çağlar beye gittim ama doğumu üniversitede yapmak istiyorum oyuzden bi kontrole gitmek istiyorum yarın
Yavrucumm Haaniifeee cuma 9 a aldım randevuyu ama normalden çok korkuyorum isteğe bağlı sezeryan var mı acaba bide fiyatları ne kadar acaba bi bilgin var mi canim
Merve6494 Bende şurada cevapları bekleyim son 14 hala karar veremedim doğum ücreti ne kadar peki bu arada ben çağlar beyi ilgisiz buldum medıcana savaş hocada mı yapsam sıradan gdip cü de mi doğursam bilemiyorum 😏Akıştayız 😂
Haaniifeee Yavrucumm gebe takip hastasıysan isteğe bağlı sezeryan yok doktor 41 haftaya kadar bekleyip suni sancı veriyor