Tubiiiiif 10 hafta hamileyim her yerim agrıyor dünden beri bogazım kuruyor yanıyor burun bir tıkanık bir akıyor grip oldum ilaç da kullanamıyorum nasıl geçicek bu kızlar normalde bünyem zayıf hemen güçsüz kalıyorum birde grip bebegime bir zararı olurmu etkilenir mi
Nskyhn Tubiiiiif canım nane limon elma bal portakal kaynatıp içebilirsin. Ama günde 1 tane iç. Nanesiz limon bali ise istedigin kadar içebilirsin. Ateş ya da ağrın olursa parol içebilirsin. Bünyen zayıf olduğu için yoğurt ye , bol bol meyve ye. Çok geçmiş olsun
annesinin_beybisi Tubiiiiif ben de aynı durumdayım ama ben de ekstra öksürük de var aşırı öksürüyorum şimdi annem sırtıma bal sardı öksürüğü gecirirmis ise yarar mi bilmiyorum ama
minikmucizemmmmmmm Tubiiiiif canım 1 haftadır bende hastayım boğazların için pastil alabilirsin günde 2 defa en fazla alıyorum doktoruna sor ama tabi ben sorup aldım, ıhlamur zencefil limon bal yap, süt bal iç iyi geliyor yumuşatıyor
Minnak34 Tubiiiiif ben 35 haftadayım aynı iki gündür boğaz burun fena akıyor ufak öksürük geliyor sırtım acıdı öksürükten nası geçecek😥😥
Tubiiiiif Allah razı olsun kızlar tavsiyeleriniz için sanrım şuan herkes böyle biran önce geçer inşallah
Because Tubiiiiif kaynamış suyu ılıtıp yarım limon sıkıp bi tatlı kaşığı bal ekleyip bi kaç gün iki şer defa içtim .4-5 güne toparlanmıştım
Tubiiiiif Kızlar şuan cok üşüyorum titriyorum griptenmidir bebegim iyi olsun da etkilenmesin katlanır ben ya
Cagla6060 Tubiiiiif ballı ıhlamur ballı sütle atlattım canım ben üç gün yataktan çıkamamıştım bunlarla ayağa kalktım
MaryVenus Tubiiiiif Ben covid atlattim 26 haftalikken. Her yerim kırıldı. Bir agri kesici bile almadan atlattim sukur. Taze zencefil cayi ictim, bebege de faydali zaten. İcine yarim limonu atip oyle demledim. Toz zencefili de sicak sute bal ile birlikte atip ictim. Bogazi da yumusatiyor. Devaminda bol su, bol c vitamini. Bol dinlenme. Cok gecmis olsun🌿
Nargiza97 Geçmiş olsun öncelikle, hep doğal yöntemlerle ben iyileşsin sıcak limonlu çay sıcak çorba falan, burun akıntıda burun aspiratör kullanabilirsin bence, ama ilaç içmedim
Mrvvvv Nane limon kekik vs. çok önerilmiyor çünkü söktürücü özelliği var. Doktorum ıhlamuru sade içebilirsin demişti. Ben grip olduğumda pekmez içine terayagi ve sıcak su karıştırıp ılık şekilde içtim çok iyi gelmişti.
3minnosanasii Tubiiiiif canım çok kötüysen parol hap iç doktorum söylemişti bana bi de c vitamini takviyesi al sabah akşam da sıcak süt iç iyi geliyor çünkü toparlarsın inşallah