Cennet-Kokulum Meva42 Ben değilde bir arkadaşım öyle öğrenmiş. Bir sürü test yapmış hepsi negatif kanda pozitif çıkmış. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏻🤲🏻🌸
tolbetulll Meva42 Merhabalar , evet ben öğrendim günüm geçikmemişti , laboratuvarda çalışıyorum kandan baktığımda pozitif idrarda negatif çıktı . ( çok erken bakmıştım ama )
Ziynet4459 Meva42 ben test yaptım negatifti içime doğmuş gibi hastaneye kan testine gittim pozitif çıktı 32. Haftaya giricez şimdi şükür🥰🥰
Justnil tolbetulll benim testim negatif cıkmıstı ama ben hissetmiştim kan tahlili yaptırdıgımda beta hcg 99 cıktı 5 haftalık hamileymişim meğer suanda 24 haftalık olduk 🙏🏻
Meva42 tolbetulll adetimi 2 gün geçti ve adet olacağıma dair hiçbir belirti yok normalde göğsüm falan şişer , kasıklarım ağrıyor batma var bide sarı beyaz akıntım var o yüzden şüphe ediyorum sizin belirtileriniz neydi
Justnil @“Meva42”# göğüslerimde hafif ağrı ve ağzımda acımsı bi tat olusmustu ben de ama en önemlisi cok garip ama sabaha kadar uyuyamadım eşimi sabahın 7 sinde uyandırdım en son kalk ben cok tuhaf hissediyorum hamileyim ben kan verelim dedim değişik bi histi rabbim hissettiriyor
Meva42 aybarsaybuke çıkmamıştı çünkü o ay biraz geç geldi belirtiler de psikolojikdi galiba canım gebelik yoktu
vivalavida Benim tam tersi kanda negatif idrarda pozitif çıktı.. hatta kanda başka değerler kötü çıktı, bir kaç gün sonra yine kan verdim kötü olan değerler kendi kendine toplarlarmış gebelikte pozitife dönmüştü