NOG_06 Kızlar içinizde bu durumu yaşayan veya doktoruna soran yada hemşire olan varsa lütfen cevaplasın. Biraz yürüdüğüm zaman hemen karnım sertleşiyor çocuk bi tarafa toplanıyor gibi oluyor ama bu bende sürekli oluyor 28. Haftanın içindeyim, bilen varmı?
ebrue66r NOG_06 çok yorulduğum zamnlarda oluyor progestan kullanıyorum sabah akşam rahatlıyorum kontrolde doktorunuza söyleyin bence
Nill2 NOG_06 Bende 28. Haftadayım aynı şeyi yaşıyorum haftalardır. Doktorum magnezyumu 2 ye çıkarttı şimdi iyyim.
Zuleyha_busra1 NOG_06 onlar kasilmadir. Günde iki uc kez olması normal ama sürekli oluyorsa erken doğum riski
prenseslerblogg NOG_06 canım bende de vardı bu sorun doktorum magnezyum verdi hatta özel bi ilaç Velbon diye gerçekten çok rahatladım tavsiye ederim doktoruna söyle o zaten verir sana ☺️
NOG_06 ebrue66r edaliannee Nill2 Gamzeeee0606 Teşekkür ederim kızlar, o zaman doktoruma gittiğim zaman bi magnezyum isteyeyim, yoksa zor oluyor gerçekten 🌸
edaliannee O dönemde benmde oluyordu magnezyum kullndım geçti bide dinlen biraz tabi yürü ama dinlenmiş vücut yürüsün
Sadriye35 Gamzeeee0606 ne sıklıkla sertleşiyordu benim de öyle haftalardir 31 haftalık olduk korkyorum açılma yapcak dogurcam diye
prenseslerblogg NOG_06 canım bende de vardı bu sorun doktorum magnezyum verdi hatta özel bi ilaç Velbon diye gerçekten çok rahatladım tavsiye ederim doktoruna söyle o zaten verir sana ☺️
137085 NOG_06 korkma ama doktoruna söyle mutlaka bende dr yalancı sancılar o haftada başlamıştı doktorum her ihtimale karşı fitil vermişti yalancı sancılar başlıyor artık son trimester da
NOG_06 137085 Evet ya benim zaten sancılarım da oluyor, doktorum en son kontrolümde geçmezse magnezyum vereyim demişti ki geçmedi de, gittiğimde verir kesin
137085 Sadriye35 gün içinde 3-4 kez bazen daha fazla ama yorulduğumda daha da cok oluyodu bide akıntım vardı yani o haftalarda başlamıştı testte verdim temiz cıktı umarım sizinde normal cıkar zaten doktor muayenede anlar nst ye bağlar