anne96 bugun 14 haftalık olduk bulantılarım azaldı ama koku hassasıyetım ozellıkle yemek mutfak koku hassasıyetım gecmedı hala mutfaga gıremıyorum ☺️ sizde durumlar nasıl benımle aynı gun olan var mı 😍😍
Necmiyee anne96 15+2 bugüne kadar herşey çok güzeldi ne mide bulantısı ne baş dönmesi ama sabahtan beri felaket kaşık ağrısı çekiyorum
findiklibadem anne96 14+3 , özellikle akşamları ağır hasta gibiyim mide bulantısı halsizlik 🥲 2. Trimester hamilelikte balayı demekmiş ama yaşamayadım daha onu hep bi bulantı 🤷♀️
anne96 Necmiyee benım de kasık agrılarım oluyor rahmım genısledıgı ıcın heralde baskı oluyor ve sureklı tuvaletım var gıbı agrı hıssedıyorum 😥 ama kusmalardan ıyı 😂
anne96 findiklibadem ınsallah en kısa zamanda gecer canım benım bulantılarım cok sukur azaldı ılk baslarsa cok kotuydum sımdı de rahmım baskı yapıyo ve surkelı tuvaletım var gıbı sancı hıssedıyorum ama kusmalardan coo daha ıyı 😂
Necmiyee anne96 aynen bende de öyle sürekli çişime sıkışık gibi hissediyorum tabiki kusmalardan iyi 😌 hiç kusmadım ben 😌göbüşler çıktı mı siz kaç haftalıksınız 🥰
Basak0503 Damladamla123 benim ikinci gebelik olduğu için galiba karnım kocamam 6 aylık gibi geziyorum ortada 😂😂
Ceycey22 Damladamla123 yarın 16 haftalık olacağız. Benim çıktı baya ya ❤️ Normal giyinince birşey yok ama dar giyinince belli baya
anne96 Necmiyee 14 haftalıgım ve dar bır sey gıyınce bellı oluyor ama normal kıyafette bellı degl cok cııkmadı ☺️