Bebeklerimmm Kızlar benim oğlum 14 aylık bu ara Bi kaç kişiden şu lafı duyuyorum emziriyor musun evet emziriyorum bana söyledikleri şu kes artık memeden büyümüş sütün ona Bi faydası yok.. Ben tabiki 2 yaşına kadar emzircem ama siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
Fatmaugurdoku Bebeklerimmm bana da öyle diyorlar ikinci oğluma hamileyken ilk oğlumu 5 aya yakın emzirdim tam 2 yaşına girsin istedim öyle bırakırım diye şimdi yine hamileyim yine emziriyorum 17 aylık oğlum var bakalım bı iki ay daha emzirip bırakmayı düşünüyorum bı sağlık sorunu olmadığı sürece şu anda bı sıkıntı yok çok şükür
BusraAltin Bebeklerimmm doktor mu bunu soyleyenler. Nerden biliyorlar Bos konusuyorlar Sutun geliyorsa sen emzirmeyi seviyorsan ufaklikta emiyorsa devam :)
Gzm-- Bebeklerimmm kesinlikle varsa sutunuz 2 sene tabiki emzirin.ben kizimi cok sukur 2 sene full emzirdim.2 yasina kadar en temel öğunu emmekti.diger seyleri hayati boyunca yuyecek ztn.ama anne sutunu bi daha bulamicak ki.ve anne sutu gibisi yok
Yeliz6767 Bebeklerimmm Alakası bile yok ben ilk çocuğumu 2 yaşına kadar emzirdim 2 yaşından sonra yaramaz pek doymaz yani bayağı da zekalı oğlum bu çocuğumu da 2 sene emzirmeyi düşünüyorum inşallah siz de emzirin emiyorsa çok zekalı olur ☺
Cansugamze_ Bebeğim 14 aylık olcak ayırdım artık bide hamileyim 21 hftalık bana da annem ayır yaramaz artık demişti 🙄
Cansugamze_ Bebeklerimmm bnce değil yine hastalıklardan falan korur anne sütü eğer bn hamile kalmasaydım 2 yaşına kadar emzircektim doktorum da hatta emzirebilirsin doğumdan sonrada emzirebilirsin demişti ama 5. Ayda sütüm bozuldu tadı ekşidi dokunur gibi oldu bebeğime mecbur kaldım ayırdım zaten karnım da büyüdükçe zorlandım birz bana kalırsa emzirin birz daha tabi yine siz bilirsiniz 🥲❤
Bebeklerimmm Fatmaugurdoku birde ben kızımı 2 yaşına kadar emzirdim bunuda aynı zamanda kesmek istiyorum ikisininde birbirine hakkı geçmesin herşeyi geçtim bunuda düşünüyorum yani
Fatmaugurdoku Bebeklerimmm ay bende en çok onu düşünüyorum çok üzülüyorum ☹️☹️☹️Allahım ya bı şey olsa anne sütü tam alamamış deseler kendimi yer bitiririm herhalde ☹️
Bebeklerimmm BusraAltin valla şükür sütüm var oğlumda emiyor 2 yaşına kadar devam edicem allahın izniyle
Fatmaugurdoku Bebeklerimmm büyük oğlum 3 buçuk yaşında, küçük oğlum 17 aylık yine hamileyim daha yeni 8 haftalık falan 🤗emzirmeye devam ediyorum