symatk Kürtaj sonrası iki adet gördüm denemeye başladım iki güne bir yani günaşırı ilişki ile tekrar hamile kalan var mı ne önerirsiniz
Gulcingezer symatk oncelikle gecmis olsn canim gun asiri devam et en guzel tutma olasiligi o ozellikle regl gununden say 14 16. Gunler en onemli gunler
ParildayanYildiz symatk ovulasyon testi öneririm ben canim gün aşırı ilişki insanı yorabiliyor en azından o testi kullanınca bilip ona göre hareket ediyorsun
symatk Gulcingezer Allah razı olsun teşekkür ederim bende pco da var 21. Gün ilişki önemli diyorlar bu durumda ben sağlıksız gebelik geçirdim 😔 gün aşırı yapmak istiyorum fakat tekrar sağlıksız olursa diye tereddüt ediyorum 🙄
Gulcingezer symatk oyle dusunme guzel dusun guzel olsn bnde gecen kurtaj oldm kaybettm kalp atisi yoktu yeni deniyorz hersey Allahtan
symatk Gulcingezer Rabbim sağlıklı sıhhatli bebek Nasip etsin cümlesine kucağımızı doldursun biz de bir gün sevinçle Evet bende hamileyim.. yazısını paylaşmak nasip olsun 🤲🏻
Gulcingezer symatk amin ins ne guzel soyledn rabbim ins nasip eder tum anne olmak isteyen kadinlara🙏🏻