Mustafatma92 Canlar 5. Haftamdayım adet tarihime göre ama daha mide bulantısı bişey Yok acaba yolunda gitmeyen bişeyler mi var ☹️
Haticekubra Mustafatma92 benim iki oğlum.var hiç mide bulantim olmadi buna kiz dedi doktor ilk üç ay kabus gibi geçti
ikizlerimveannesi Mustafatma92 genelde 6.haftada başlar bulantılar ben de öyle olmuştum hem inşallah olmaz inan o kadar kötü bir durum ki 🤦♀️
Mustafatma92 Uykumda Yok mide bulantısı da Yok Çarşamba günü keseyi gorurum artık galiba 1 kez gittim değerim 36 dı adetten 3 gün önce ıkı gün sonra da 195 di doktor güzel dedi haftaya gel dedi
Babyhappyy Olmadığı için şükür etmelisin o kadar zor günler geçiyorum ki hiç bişey yiyemiyorum kusuyorum yemek hazırlayamiyorum
nisanisa Benim de 5.haftaydi sanırım başlamıştı mide bulantım 2.5ay çektim çok kötü ya sabahtan akşam uyuyana kadar geçmiyodu gerçi 3.5 ayımda sonra bi anda kayboldu bende şaşırmıştım bu gününü mumla ararsin yani her gebelik farklı ayrıca miden bulanmıyo diye bi sorun var anlamına geliceğini sanmıyorum bi arkadaşım var mesela benim onun hamileliğinde hiç mide bulantısi şikayeti olmamis ona ımrenmiyo değildim ☺
Handankync Kesinlikle şükretmelisin 7 haftalık hamileyim 2 haftadır migde bulantısı migde yanması çekiyorum 4 kilo verdim hiçbişey yiyemiyorum hiçbişey ıyi gelmiyor
Handankync Ben hiç kusamıyorum kussam rahatlicam heran kusucam hissi yaşıyorum ne zaman geçicek gerçekten dayanamıyorum
Pinkyy İlk başlarda hiç mide bulantısı 🤢 yoktu tek sıkıntım mide şişliği ve gaz problemiydi,8.haftadan beri mide bulantım hafif kusma isteği başladı,yani tam kusma gibi bişiyde değil aslında,gece gündüz bişi farketmio bi anda patt kendimi lavabo önünde buluyorum,evin her yerinde çubuk kraker koydum hemen ağzıma atıyorum biraz faydası oldu,hepsi geçecek ikizlerime kavuşunca ve biliyorum ki zaman çokkkk hızlı geçecek..