Arkadaşlar siz siz olun bu hastanenin kapısından bile geçmeyin tecrübeyle sabit. Doğumuma doktorum gelmedi nöbetçi doktoru çağırdılar ki ilk hamileliğimde farklı hastanede aynı doktora gidiyordum o zaman gelmişti, doğum yaptığım günün sabahı kontrolüm vardı bana doktor gidecek demediler doktorda böyle bi bilgi vermedi ebe beni yatırmak istedi açıklığı var dedi doktorum eve gönderdi her neyse bunu geçtim bu doktorun sorunu fakat doğum yaptıktan sonra beni hücre gibi bi odaya aldılar bebeğin yatağını koyacak yer bile yoktu neymiş efendim doğum katını kapatmışlar temizlik varmış ee banane bu durumdan ben sana para vericem değil mi bana oda açmak zorundasın eşim çok direndi fakat asla oda açmadılar sonrasında en son biraz daha büyük bi odaya aldılar kavga dövüş . Kaç saat geçti çocuk doktoru gelmedi bebeğim nefes alamıyor doktor çağırıyoruz doktor yok muhattap bulamıyoruz asla zaten yeni hastaneye geçilecek diye iyice salmışlar yemekler aşırı kötü kahvaltı diye getirdikleri şeylerle çocuk bile doymaz ve bizde 5500₺ ücret istediler utanmadan doktorun olmadığını bilsem direkt Devlete giderdim net paramızla rezil olduk anlayacağınız eğer bu hastanede doğum yapmayı düşünüyorsanız başka doktor bakmaya başlayın size tavsiyemdir