Gulcingezer Sehrbnon12 ay masallah ne guzel haber ben bgun tekrarladm negatif hayalet bile Yok demekki o kurumaydi o yuzden negatif cikti sonucum maalesef 😰
Gulcingezer Sehrbnon12 hayirlisi canim Ben temmuza agustosa kdar bi ara vericm tatil flan yapicm snra ins 🙏🏻
nisancoco Gulcingezer yaa üzüldüm inşallah Rabbim en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip eder 🙏🏻
2prensesannesiiii Gulcingezer benimde sonradan çıkmıştı fotoğrafta görünmüyordu canım 10.4 çıkmıştı betam arttı 2 katı şeklinde sonra
Gulcingezer 2prensesannesiiii bgun yaptm olmadi 5 gun var bekliycm bkalm hayirlisi olsn ins sen nasilsin
2prensesannesiiii Gulcingezer iyiyim çok şükür bebeğim toparladım kanama var yok arası bi geliyor bi duruyor tamamen bitsin rahat edeyim ilişki yasağı mafetti bizi😕🥲
Gulcingezer 2prensesannesiiii evet kuzum biraz yasak enfeksiyon riski oldugundan dolayi bayram snrasi gecer diye dusunuyorm ins sende basliycaksn yine 🙏🏻
2prensesannesiiii Gulcingezer inşallah ya cumaya aldım randevu kontrol edecek beni sonra 10 gün sonra tekrar giderim yumurta takibi falan bakarım konuştuk mesajda yumurta takibini ayrıca konuşacağız hayırlısı olsun 🙏🏻
Gulcingezer 2prensesannesiiii hadi bakalm ins klomen falan verir belki catlatma ignesi falan ovulasyon kolay hamile kalirsn ins🙏🏻
Nisa1710 Gulcingezer test yaptım bi 1 dk bekledim sonra attım çöpe yok diye akşam içime bişeyler geldi bi baktım çizgi çıkmış sonra kuruma çizgisidir diye hiiiç ümitlenmedim regl zamanım geçince tekrardan test yaptım bir dk sonra silik bir çizgi çıktı aslında o testte doğruymuş
Gulcingezer Nisa1710 bn bgun tekrar yaptm canim hic biaey cikmadi kuruma bile cikmadi o test beni yanilmis maalesef
Reyhan_rr Gulcingezer Canim bi keresinde ben 4gün kala 2tane test yapmistim pahalisindan bi elektron bi sadesi adete 5gun kala gosterenlerden negatifdi 4gun kala yaptiğimda cift cizgiydi belki geç döllenmedir.
Gulcingezer Reyhan_rr canim dunki test kurumaymis o cizgiyi oyle gormustm bgun erken test yaptm oahali olandan hic bisey cikmadi demekki yok
Reyhan_rr Gulcingezer Bende iki tane bahali olandan yapmisdim canim 5gun kala yeniden 4gun kala yaptim cikti.Ama bende belirtiler vardi.Büyük tuvalete hem çok gidiuodum ama çikamiyodum,aşırı zeytin istemiştim,sağ kasığımda arada ağrı gibi bisey oluyodu,
Gulcingezer Reyhan_rr bende belirti yok canim benim su an o yuzden bisey diyemiyorm benimde 5 gunum var negatif su an
Gulcingezer Derya3757- vala bende dun kuruma vardi bgun o da yok koca bir negatif maalesef bekle bakalm bi regl’ni bi de ilk idrarla yap canim