Gulcingezer Umaykus ay ne guzel msallah bnde su damlatinca o da gitti bi de 5 6 saat snra cikmis kurumadir 😢
Umaykus Gulcingezer benim 3 saat sonunda çıkmıştı kuzum ve flaş tutunca ışığa tutunca belli belirsiz vardı annem falan ihtimal vermemişti belli olmaz bitanem inşallah vardır Rabbım kucağına doldursun❤️
Sezya Bsragrkan yok canım test çizgisi ikisi de aynı koyulukta olursa yumurtlama oluyor. Ertesi gün yaptığında çizginin silik olması lazım çatlamış demek. Yumurta çatlayacak ki sperm dölleye bilsin. Aslında önemli olan çatlamayı görmek işte. Önemli gün o aslında
Gulcingezer Umaykus sagol canim benimmm amin ins bkalm bekliyorm 5 gun kaldi zten bisey kalmadi hakkimda hayirlisi olsn 🙏🏻😞
Sezya Bsragrkan takvimler yanıltıyor canım çok fazla güvenme onlara. Ben ilk gebeliğimde testle birlikte takvimi de takip ettim arasında 3 gün oynadı mesela. Genelde adetin 14. Gününü baz alıyor yumurtlama günü olarak. Ama ben birinde adet bitiminden 2 gün sonra gördüm birinde 17. Gün gördüm. Eğer kesin ve net bir şekilde takip edeyim diyorsan zaman kaybetmemek açısından test kullanmanı öneririm. Onu da her siteden alma iyi bişey al
Bsragrkan Sezya çok Teskekür ederim canım ilk gebeliğimde takvime göre hamile kalmıştım. Allahım bunda da nasip etsin inaAllah..
cemreee__ Gulcingezer inşallah kuzum dua elim birbirimize sana dua ediyorum burda tanıdığım simaları hep hatırlayıp dua ediyorum
nisancoco Gulcingezer ben 3 gün kala yaptım buraya da atmıştım hatta siz de yorum yapmıştınız negatifti net diye. Regl günü tekrarladım pozitif çıktı. Bence olabilir 🙏🏻
Zynp2116 @“Gulcingezer” rabbim aratmasın canım ben de istedim kaç ay sonra baktım beklemek ile olmuyo tamamen boşverdim sonra 5 gün geçti acaba neden olmadım diye bi test aldım çok umutsuz yaptım çift çizgiyi görünce şok oldum yeminlee 🙈🙈
Minik1Civciv Gulcingezer canım benim dualarım seninle hayırlısı ile anne olmayı nasip etsin Rabbim sana ve tüm isteyen herkese 🤍🙏🏼🌸
Melekk8 Gulcingezer canım her marka testte başıma geldi gerçekten hamile olunca kabak gibi çıkıyor o yüzden 10 dkdan sonra çıkan çizgilere itibar etme daha öncede gebe kalmıştın biliyorum eminim onda hemen görmüşsündür çizgiyi Allahım bize beklerken sabır versin zor Güzel haberler alalım inşallah 🙏🥰
Gulcingezer Melekk8 amin canim ins evet daha once gormustm ins tekrar kismet olur bkalm bekliyorz oyle ne zaman kismetse o zaman olsn 🙏🏻🙏🏻