Haticetopuz ben bu konuda bayağı teceübeliyim çoook kez aldım da sattım da öncelikle ürünün fotolarını iyi inceleyin sonra pazarlık yapın olabilecek em düşük fiyyatttan anlaşmaya bakın sonra tel verip video isteyin ama dolap telleri banlıyor yani dimdirek yazmayın biraz şifreli yazın harf kullnanarak yazabilrisiniz beş yüz otuz sekiz giib ürünle ilgili detayları tek tel sprun genel olarak speunu varmı kırık çizik yırtık sökük solma vb var mı diye soeun özellikle ürün ile ilgili içiniz tammen rahat olunca güvenli bir şekilde laşılveri yapabilrisinzi zaten dolapta alış veriş gaparken para önce sizde dolapa geçiyor firek sarıcoya heçmiyor, satıcı ürünü kaeboladıktan spnra size gelince siz ürüne bekıyrousunuz satıcının dediğinden extra soeunu yoksa onaylıyorusnuz o zamn para satıcıya aktıraloyor eğer bariz sıkıntısı veya farklılığı varsa iade et diyorusnuz ve dolap size iade konunda yönelendirmeler yalıyor genelde de alıcı haklı bulunuypr şahit olduklarımda ben daha önce hiç iade de almadım iade de yapmdım yani tam bilmiyprum ama zaten ürünü detalyıca sprup öğrenimce Allahın izniyle iadeye gerek kalmıhor illa az biraz fotp veya vidoeda belli olmayan pürüzleir olabilir oda bence çokta dert değil ha tabi bu pürüzün büyüklüğüne de bağlı tabi ama içiniz rahat olsun 2. Elde dolap uygulmasına güvenebilrisniz 😊