RuveydaYasin Merhabalar ilk önce bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum 🌸 bugün 34. Haftaya girdim lakin bi kaçtır iç çamaşırım ıslanıyor akıntı mı değil mi emin olamıyorum bir de afadersiniz büyük tuvaletimi yapacakmış gibi baskı oluyor mide bulantım arttı kafam çok karıştı sizce neden oluyor olabilir
bebekrehberi RuveydaYasin ben 36. Haftadayım. Büyük tuvaletim olunca altıma yapacakmışım gibi oluyor hemen tuvalete koşmam gerekiyor. Herhalde baskıdan. Acayip akıntım var. Sürekli çamaşır değişiyorum ben de. İçinize sinmezse açık renk çamaşır giyin rengini görürsünüz, nişan mı değil mi anlaşılır.
Zuzusmylva Canım ben 34+2 oldum bu gün, camaşırımda ıslaklık hiss etmiştim iki defa, doktora gittim suyun değil terlemiş ola bilirsin dedi.Terlemiş ola bilirmisin sende?
RuveydaYasin Zuzusmylva bilmiyorum ki canım emin olamadım işte doktoruma sordum emin olmak iÇin gitmen gerekiyor dedi
Aslimgnd Haftadayım bende de aynı problem var. 20 li haftalarda idrar yolu enfeksiyonuyla beraber aynı sorunu yaşamıştım. Doktorum o zaman da son kontrolde de suyun fazla demişti ondan olabilir mi bilemedim acaba? Gebelik şekerim çıkmadı sadece yediklerine dikkat et dedi