Busramzcgl Pelin06 bende bu durumu dediğiniz hafta yaşadım 20 haftalıktım kananam olmadı bebeğimin hareketini de pek hissetmiyordum o zamanlar bebeğime birşey olmamıştı ama ağrım sızım yoktu
Pelin06 Busramzcgl benimde agrım yok ama çok korktum sanki karnım inmiş gibi hissediyorum psikolojik 🙄
tugbadipi Pelin06 çalıştığım yerde aynısını yaşadım gerildim sinir krizi yaşadık yoktan sebepten sol kasığıma ağrı girdi ama bi sorun olmadı
Pelin06 tugbadipi insallah benimde olmaz şimdilik yok bakalım doktora sordum sorun olmaz dedide işte insan korkuyor çok bağırdım
Nevinmuratgrsel Pelin06 hey gidi hey bende bir çok kez yeni hamile iken bağırdım sinir krizi geçirdim hatta kanamam oldu ,,Rabbime çok sükür birşey olmadı ,Allah’ın izni ile sanada olmaz
Pelin06 Nevinmuratgrsel Allah’ından bulsun her kimse o hamilelere kıyanlar başka sözüm yok vicdanı olan yapmaz zaten ama malesef hayat
Nevinmuratgrsel Pelin06 amin ben Allah’a bıraktım yanlızca .. Evladım sağlıkla digsunda kimse umrumda değil
gulsuayan Pelin06 uzan dinlen canım benim de olmustu birkaç kez o haftalarda çok şükür bir şey olmadı