Melissim12 Bal 🍯 oğlumu bal 🍯 kocamı tanıdığım anda daha çok kavuşmak istedim babası gibi tatlı babası gibi özel olacağını bildiğim için bu kadar özel bir adamın bebeğini taşımak benim için en özel en gurur verici duyguydu. En büyük hayalim ise genç anne olmaktı... Allahım dualarımı kabul etti. 21 e girdim ve 12 ağustosta ve 05 eylülde bebeğimi kollarıma almak nasip oldu hikayemde. Bebeğimi adet gecikmem olmadan öğrendim onu çok sabırsızlıkla bekliyorduk ve eşimle ilk birlikteliğimizde daha nasip etti yavrumu bana ... Ocak ayının ortasında öğrendikten sonra ocak sonunda kalp atışlarını dinlemeye gittik ilk kez! Ve ilk kalp atışını dinlemeyi beklerken bir sürpriz ile karşılaştık. Bebeğimiz değilde bebeklerimiz gelmiş bize yani tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik ve inanılmaz şaşırdık☺️ Fakat kalp atışlarının birisinin çok ama çok iyi olduğunu öğrendik diğeri çok atmıyor gibiydi ve 2 günlük geriliği vardı siz çok heyecanlanmayın biri yaşamaya bilir 1 hafta sonra gelin denildi... Nasıl bir duygu olduğunu anlatamam sevinç şaşkınlık ve hüzün bir arada... Ama hep telkinde bulundum allahım ikisini alacağına birini nasip etmese de birisini lütfen nasip et benden onu onları koparma 🙏🏻 Fakat kahverengi sürekli akıntım başladı meğer düşüğüm başlamış kendi kendine yok olacakmış 12 haftaya kadar kendi kendine erirse diğer bebeğe zarar gelmeyeceğini söylemişti doktorum ve öyle oldu yavaş yavaş 10 haftama kadar 11 e girene kadar o akıntım hep vardı ve bebeğim 11 e girerken komple beni terk etmişti meğer diğer yaramaz bebiş kardeşinin besinlerini de ele geçirmiş ve ona hiçbir şey yedirmeyip yetişememesine sebep olmuş ve biri de maşallah fazlasıyla iyidi ilerde büyüyordu... O yüzden hep dedim ki bebeğim kardeşini yedi ☺️ Ve bir bebeğimle hikayem sağ salim ilerledi şükürler olsun☺️😇 Ve 12 haftama girdiğim zaman ikili testten geçtik ve haftaya cinsiyeti belli olur denildi 13 haftama girdiğim an /70 erkek denildi 14 haftamda kesin bebeğim erkekti ve hepte içime malum olan öyleydi ben daha karnıma geldiği günden beri eşimle bebeğimize bir şeyler aldık ve hep tesadüf erkek bebek kıyafeti Sonra hep ağrılı bir gebelik geçirdim hep pipiriklendim ona da bir şey olacak diye nerdeyse hep hastaneydik kaç tane doktor benden illahlah etti 😄 ve İstanbul Anadolu yakasında tecrübe edinmediğim hastane kalmadı ☺️ Ama en sonunda hep ilk gittiğim yer bölge hastanesinde hep gittiğim doktoruma dönüş sağladık... Son haftalarda böbreklerim şişti bir de onla uğraştık ☺️ Devlete yönlendirdi bebeğimiz küçük diye erken doğum olmasın diye kendi doktorumda doğuramayacağım diye korktum☺️ Ve hamilelik ise bana zor geçti pek sevdiğim bir durum değildi eşimle birlikteliğimiz 6 ay başından beri olamadı erken doğum tehlikesi vs ağrılarımdan dolayı ve bedenim izin vermiyordu hormonlarım menopoza girmiş gibiydi ama benim hep eşime içim gidiyordu... Kıyafet sıkıntısı yaz sıcaklar yüzmeyi çok seven bana yüzmek yasaktı ve en büyük üzgüntü buydu bana tatile gidememek yola çıkamamak çok hareket etme demeleri vs vs bunalmıştım baya ve bebeğime sabırsızca kavuşup onunla hareketli oyunlar oynadığımız anlara biran önce gelmek... Bu yüzden özelller daha çabuk doğumu yaptıkları için hep özel hastane takıntısı vardı ☺️ Ve kontrollerimde ürolojisinde böbrek şişmem çok arttığı için bebekten dolayı doğumum 37 38 hafta da sezaryanla kararlaştırdık☺️ Ve bir gün kontrole gittik eşim annem ve ben gittik annem ilk defa ancak gelebilmişti... 36 hafta 5 günlükken 37 hafta 5 günlükken doğmasına karar verildi sezaryanla ☺️ Artık günümüz belliydi ve Kaan Alp geliyordu o anda heyecanımı size anlatamam bebek aşağa inmişti 1 cm açıklık vardı ve doğum sancısı gibi sancılar geliyordu. ☺️ Ve o günden sonra sancılar hiç geçmedi karnım gerçekten çok aşağa inmişti eşim şaşırıyordu ve rahim ağzım çok fenaydı ağrıdan salıya kadar zor dayandım doktorum daha erken de gelebilir demişti mutlaka ağrın olunca gel demişti ve hemen gittik öğlen salı günü ve nst ve çatal kontrolünden geçip bebeğin aşırı aşağa inmesi durumundan ama açılmam da olmadığından kesin sezaryanla salı akşamı yada yarın sabah yapalım defi doktorum fakat yemek yediğim için 05.09.18 yani yarın sabah 08.00 de gel dedi herşeyimi hastanede gümüm değişince yani 4 eylül günü tam 37 haftama girdiğimde yaptımm😌 Ve bakımlarımı yaptım evimi toparladım kapı süsümü oğlumuzun adına hazırladık ☺️ Ve sabah apar topar heyecanla hastaneydik tahliller vs vs 11 de alındım o zaman a kadar beklemek çok zordu odayı baştan aşama toparladım valizlerimi yerleştirdim sanki orası evimmiş havasında işleniyordum ağrılarımla kan alındı nst bağlandı sorular soruldu herkes benimse ilgileniyordu ☺️ Ama bizimkilerin aileme haber verilsin istemedim kimse yoktu ve ben böyle daha huzurluydum bir tek birtanecik kocam canım Balım yanımdaydı ve o herkese bedeldi o benimle inanılmaz ilgilendi iyi ki vardı hayatımdan hiç eksik olmasın ben hamileliği onla yaşadım oda benle çekti hatta fazlasını çekti onu çok üzdüm onu çok yordum ahh ahh canım aşkım bana illahlah etmeden katlandı. Ve o an geldi çattı saat 11 gibiydi bir görevli kadın elinde sedye gibi o yatak beni ameliyata götürmek için gelmiş hazırmısın dedi hazırım dedim son kez tuvaletimi yapıp eşime sım sıkı sarılıp oraya uzandım aklımdan ölüm geçti ya o tuttuğum sım sıkı elleri bir daha tutamazsam ya bir daha eşimi ve köpeğimi göremezsem korkusu beni benden aldı ağlar gibi oldum zaten ameliyat günlerim belli olduğu andan beri hep ağlıyordum sonra asansöre bindiğim zaman kendimi rahatlatmaya çalıştım ve o buz gibi ameliyat yerini gördüğüm an sakin ol diye tenkin anestezi uzmanı vardı 2 de harikaydı onlara baktığım da birisi babamı birisi dedemi aklıma getirdi yalnız birisi Azeriydi ve o çok tuhaf ama hoşuma gitti birisi de masmavi tam asker gibidi Dedem gibi albay zanettim benle sohbet etti maviş doktor ☺️ Bebeğimin ismini ve kime benzeceğini konuştuk ve en sonunda damar yolu elimden doktorum doğum doktorum elimi yıkatıp geliyorum dedi ve bir şey koklatıldı bebeğine oksijen bu diyerek iyice derin nefes alıp verdikten sonra 10 saniye saydım ve ben derin uykuya en son doktorlar bana bağırıyorlardı Melis Melis bebeğin babasına benziyor sana hiç benzemiyor tek hatırladığım benim de dediğim canım çok yanıyor yatağıma koyarlarken de ayyy dediğimi ve bir türlü kendime gelemediğimi sürekli uyumak istedim ☺️ Ve bebeğimi eşim telefondandan gösterdi zorlanarak baktım çok güzeldi ve gerçeğini görünce şükürler olsun sağ salim Kaan Alp gelmişti ☺️
Cansu10 Melissim12 rabbim analı babalı büyütsün inşallah 2liden sonra diğer tarama testlerini yaptırdınız mı
Flz Melissim12 Allah analı babalı büyütsün canım 😍 ben de genel anestezi olcam cumartesi...bana önerin var mı?
Melissim12 Ve biz şu an 4 günümüze girdik sezaryen acılarını ancak bitiyor ve hayatımızı ona uygunlaştırıyoruz bebeğimiz köpeğimiz eşim ve ben yeni hayatımıza adapte oluyoruz şu 40 mız dolup lohusalık bulgularıda hafiflerse de süperiz ☺️ Veeee ben biricik eşime minnetteyim çok seviyorum diye beyaz pekişen de geldi başucuma ve bana hala daha katlanıyor ben onun hakkını ödeyemem hem maddi hem manevi her açıdan dimdik durup benim gibi uyuz bir kadını çektiği için allahım hayatında onu hiç üzmesin hep tebessümü eksik olmasın tüm dualarım onunla ❤️🙏🏻😘
Diren Melissim12 goznuz aydn cnm. Allah anali babali buyutmeyi de nasp etsn. Peki bebeginin gobek kordnu dstumu bu 4 gn icinde yoksa druyr mu