Aslnrbl Merhaba kızlar 27 haftalik hamileyim bugunden beri sag göğsümden sıvı geldigini goruyorum atletim ve tişörtüm lekelendi camasir giydigimde çamaşırada geldi berrak degil ama sütümsü bi renk başına gelen var mi bu zamanlarda olmasi normal mi
biranneeeeeee Aslnrbl ben 17 haftalığım ve ilk defa bugün benimde sağ göğüsde sıvı gördüm ama zararı yokmuş bildiğim kadarıyla
Bsrbsrrr Aslnrbl bende de o haftalarda gelmeye baslamıstı sanırım 32 + 4 üm hala geliyor. Sıkmayın göğüs pedi kullan dedi bana doktorum kuru kalsın nemli kalmasn diye dokunmayın, bende sıkmıyorum dokunmuyorum ama geliypr ara ara
Aslnrbl Zeynepvedat Zeynepvedat Cansugamze_ ay cok sagolun kızlar google dan hemen arattim ama illaki başına gelenler vardır diye sormak da istedim sıkılmaması gerektigini soylediginiz iyi oldu peki doguma kadar sürüyor mu acaba sonuna kadar yaşayanınız var mi bu durumu
Zeynepvedat 25 haftalıkta benim bende de aynı şey var ben gebe okulundaki ebeye sordum normal dedi ama sakın sıkmayın dedi sende sıkma 😊
Bsrbsrrr Aslnrbl yani vücut hazırlık yapıyor ki bence doluyordur yani tamamen dolmasa da çünkü erken doğum yapanların da sütü geliyor 🤷🏼♀️ Bende çok bilemiyorum