Sirkelimon sekin99900 23+2 olduk gayet iyiyiz sadece kat çıkmak beni öldürüyor 3. Kata çıkıp nefes nefese kalır mı ya bir insan 😂
Bayancorek sekin99900 Çok şükür yolunda her şey, inşallah böyle devam eder. Sizin içinde kolay geçer umarım. 🙏🏼🤗
2cocukluana Cok sukur bulantilar bitti kusma bitti hamileligin en iyi haftasi bu haftaydi bel agrisu basliyor hafiften tek sikinti o
Peperonni Selam kızlar 22. Haftadan ☺️ Biraz iş yapıp biraz dinlenerek geçiyor. Şükürler olsun eskisi gibi değil. Bugün biraz fazla iş yaptım sanırım belim ağrıyor :/ ve karnımda batma hisleri var sanırım rahim büyüyor
Fundafunda2 Merhaba kızlar ikiz gebelik benimde 22. Haftamın son günleri iki gündür çok oturunca kalktığımda kasığımda batmalarım oluyor
Firdevs_Soydan Ya bende sürekli karın agrisi bel ağrısı oluyor normal mi acaba geçen hafta hastanede yattım 1 gün hafif sancı cikmisti geçmişti ama yine başladı ağrı ama kasılma yok
Peperonni Firdevs_Soydan Evet benimde o tarz oluyor ama kısa sürüyor. Dün baya yorulmuşum yürüdükçe kalçama ağrı giriyordu bir daha asla o kadar iş yapmam