Kocagoz88 Tetanoz aşısını ne zaman yaptırdınız ? Bebeğin hareketini hissedin öyle yaptırın diyolar ne kadar doğru ?
Bayancorek Kocagoz88 doktorum ve sağlık ocağındaki ebe 20. haftada yaptırmamı söyledi, gittim sordular yine de hareketi hissediyor musun ona göre yapalım diye, hissettiğim için yaptırdım bende. Ikinci dozu da 24 de yaptıracağım.
Deren12 Kocagoz88 saglık ocagındaki ebe vurmadan önce kalp atışına bakıyor dinliyor zaten 22 de ilk dozumu oldum 26 da 2. Oldum sıkıntı olmadı 2.de biraz tansiyon düşmesi yaşadım akşam o kadar çok şükür 31.haftadayız ☺️
Ipekkarakus0 Kocagoz88 20 ve 24. Haftamda oldum ama hareket hissetme vs sorulmadı bana ilk defa duydum
Smyye1B Kocagoz88 19.cu hafta yaptırdım 19+5te bebeğimi hissettim. 😇 Tek doz yapıldığı 2.ciye gerek duyulmadı.
Kocagoz88 Vera09 işte bende onu diyorum bana öyle bişey denmedi ama arkadaşım öyle söyledi ben de merak ettim sizler nasıl yaptınız
Kartaaneesiii Ya ben 22 haftalıkken gitmiştim aşı yok demişlerdi sonra geldi diye mesaj attılar ama çalıştığım için fırsat bulup gidemedim 28 haftalık oldum gitsem yaparlar mı gitmesem yapmasam ne olur?
Kocagoz88 Kartaaneesiii doktoruna danış bence gerekli olmasa gebelikte aşı zaten onermezler doktoruna sor bence.