pediatrihemsiresi İkili testim normal çıktı fetal eko ve anomali taraması içinde randevu aldım ama üçlü test yaptır diyenler de var siz yaptırdınız mı?
KkubraOz pediatrihemsiresi ben yaptırmadım ama anormal bi durum olsaydı yaptıracaktım iki, üçlü ve dörtlü %100 sonuç vermez hiçbiri. Eğer %100 sonuç istiyorsanız amniyosentez yaptırmalısınız. Ben perinatologta talipliyim doktorum bu şekilde bilgilendirdi.
KkubraOz pediatrihemsiresi birde bu üç taramanın içinde doğruluk payı en yüksek olanın ikili tarama olduğunu söylemişti doktor. Yani ikili tarama %85 doğruysa diğerleri %70 civarında doğru sonuca yakın olduğunu söyledi. Yani kesin bir sonuç için uğraşmıyorsanız ikili tarama da yeterli
benimmdunyamm pediatrihemsiresi ben yaptırmadım detayliye girdim ayriyeten fetal eko da istemiş 22 23 haftadan sonra bakıyorum dedi tekrar gel dedi bende gitmedim detaylı güzel geçince
Deletedmom547899 2 li iyi çıkıp 3 lü riskli çıktı.Ayrintili ultrasona gidene kadar çok kötü geçti günlerim. üzülüyor haliyle insan.2 li iyiyse 3 lü yapmanızı tavsiye etmiyorum.
yagmurrorskaya pediatrihemsiresi ikili temiz çıkınca gerek yok canım detaylı ultrasyona muhakkak gir ama