Ebrukrca Yenidoğan ve sonrası için hangilerini önerirsiniz kızlar, yardımcı oluunn ilk hamileliğim 👼🏻
Yildizsrtl Anne Ebrukrca benim de ilk gebeliğim henüz almadım ama durumu kestiremediğim için de sadece 1 adet almayı planlıyorum onu da ucu kaşık gibi olan meme reddine sebep olmayacak bir biberon tercih edeceğim
Aybarsss0606 Ebrukrca aventin anne damağı biberonu mükemmel yenidoğduğun da iki kez verdim ama alıştırmadan geri çektim göğüslerime alışması İçin , aldığım en iyi ürünlerden birisi
Smyye1B Ebrukrca Benimde ilk gebeliğim Yengem yeğenim için Avent kullandı ama meme reddi yaptı. Bende Tommee Tippee natural cam aldım kullanıcı yorumlarında Red yapmadığı yazıyordu kullanıp görücez😇
EsraBaykara Ebrukrca memeye alışana kadar kaşık biberon ile verebilirsiniz bir sorun olursa. Avent ve lansinoh ‘u çok duydum kullanan ve memnun kalanlar var. Ben chicco aldım ve ekstra emziğini aldım 6ay idare edecek şekilde.
mrs_elisah Ebrukrca ilk bebeğimde lansinoh kullandım memnunum meme reddi de yapmadı ama bu sefer hastane çantasına kaşık biberon aldım e bebekten. Yine lansinoh veya Dr browns alacağım birde.
Eslem_1 Smyye1B küçük boyları zaten 2-3 ay kullanılıyormuş sanırım o yüzden büyük alıp başlıkları ayına göre değiştiririm diye düşündüm siz mağazadan mı aldınız? Benim bulunduğum yerde yok o yüzden trendyoldan alacağım da acaba nasıl anlayacağız yeni doğana uyumlu diyorlar güya ama
Smyye1B Eslem_1 E-bebekten aldım ben uçları bu şekilde numaralı oluyor internetten alırsanız da geldiğinde ona dikkat edersiniz 😇
Gunescicek Ben Dr browns biberonunu aldım etrafımdakiler bunu önerdi gaz da yapmıyor muş https://ty.gl/ynr5xd492g
Eslem_1 Smyye1B şimdi anladım o zaman yenidoğan için üzerinde 1 yazması lazım değil mi? Her ay mı değişiyor acaba numaralar 2. Ay 2 ,3. Ay 3 şeklinde mi yoksa 1 numarayı en az 2-3 kullanıyor mu ki?bi de bu biberon 250 ml sanırım resim için teşekkürler 💐