Miniportakal Kızlar çatlama iğnesinden sonra kasık ve karın agrınız oldu mu nisan 28 de çatlama iğnesi vurdum gün aşırı ilişki dedi doktor ama dünden beri kasık ve karın agrım var bazen kıvrandırıyor agrısı
haticeu54 Miniportakal Çatlatma iğnesinden sonra bi gün durup bi gün ilişki dedi doktor üç gün boyunca ve ilk ilişki sonrası kasığımdaki ağrı adım attırmayacak derecedeydi iğneye 20 gün olunca hastalığıma da bi kaç gün varken test yaptım çift çizgi gördük 6+3 olduk bugün darısı sana canım
Azra41 Miniportakal bende yaşadım. Aşıyı vuruldum hastane yakındı yurumeye başladım ama yok böyle bir ağrı sana anlatamam berbattı .. Hayır doktorum niye vermişti onu bile bilmiyorum hani bir sorun olur verirsin eyv. Bende sorunda yoktu ki .. Bide çoğu doktor o iğneyi önermiyor benim buradaki doktorum çok kızmıştı 🤷 zaten tutmamisti da yüksek ihtimalle yumurtalar çatlıyor diye ağrı yapıyor
Miniportakal Azra41 benimde 2 gün çok agrım vardı sonra geçti ben kaç aydır klomen ve çatlama iğnesi kullanıyorum ama hiç tutmadı bu sefer son zaten canım tutmazsa salıvercem 😁 artık
haticeu54 Miniportakal normalde hastalığım geçmeden test yapmayacaktım ama buradaki yorumları okudum sırt ağrım ve bel ağrım çoktu burdaki arkadaşlar da çatlatma iğnesinin iğnesinin etkisi 12-14 günde geçiyo dedi 1 Nisa’nda iğneyi olduk ve 19 Nisa’nda test yaptım çift çizgi gördük
Tyh haticeu54 benimde bugün 16. Gün test yaptım negatif cıktı acaba kanda cıkar mı ki yoksa yinemi olmadı bilmiyorum hayırlısı
Miniportakal haticeu54 hayırlı olsun canım ben adet günümü bekleyecegim hep hüsran olduğundan bu sefer test falan hiç birşey yapmayacağım
haticeu54 Miniportakal umarım vardır canım hastalığına bi kaç gün kala da yapabilirsin bence ama iyice emin olmak için hastalığının geçmesini bekle
Miniportakal haticeu54 adete 6 gün kaldı zaten canım birde çatlama iğnesi vurdum ya 10 gün falan onun etkisi geçmiyor beta hcg yükseltiyor iğne ondan dolayında kan da ve idrar testinde pozitif gösteriyor iğnenin etkisinin geçmesini bekliyorum son adete 2 gün kala yapacam