Sevgili anne adayları ben rutin kontrollerim için tıp fakültesine öğretim üyesine muayeneye gidiyorum. Doktoruma detaylı Ultrasonu sorduğumda gerek yok zaten her geldiğinizde bebeği detaylı inceliyorum dedi fakat içim rahat etmiyor gibi özel bir hastaneye gitmeli miyim detaylı için ? Çok şükür bir sorun yok diyor her gittiğimde ama yine de şart mı sizlere sormak istedim.
Detaylı Ultrason Şart mıdır?
Bence detaylı gerekli çünkü bebeğin iç organlarına falan bakılıyormuş detaylıda
Ebrulikiz Çok haklısınız 😊 Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
Kamelya kontrole gittiğimde organlarını da inceleyip anlatıyor ama bence de detaylı şart sanırım başka hastaneye gideceğim 😊
essyagiz çok teşekkür ederim ☺️ Evet doğru yarın hemen araştırayım özel hastaneleri
Gizem51 benim doktorum da aynı sizinki gibi zaten anlatıyor çok şükür sorun yok diyor ama içim rahat edemedi bir türlü 😔
Dyg34 hayır perinatolog değil sadece öğretim üyesinin özel muayenesi. detaylı ultrason adı altında bir uygulamaya gerek yok dedi o yüzden başka hastaneye gidip görünmeli miyim diye danışmak istemiştim
Adakus ben sadece ikili testi yaptırdım ve hiçbir ücret almadılar çok şükür sorunsuz çıktı o.. şimdi detaylı Ultrason zamanı geçmeden başka bir hastanede yaptırmalı mıyım acaba 🤔
Gizem51 çok kararsızım 😔 zaten Allah göstermesin kötü bir şey olsa bu kadar incelemede çıkardı çok takılıyorum diyorum ama yine içim içimi yiyor gerçekten 😐 bakalım ne karar vereceğim.. çok teşekkür ederim fikirleriniz için 💕
Adakus haklısınız ben ikili testi yaptırdım bunu da yaptırmaya niyetim var ama yine de tam anlamıyla kararımı vermedim. Yarın hastaneleri arayıp soracağım bakalım. Çok teşekkür ederim fikirleriniz için 💕
Bende gırmedım doktor herbı detayını ıncelıyor tepeden asagı
Doktorunuzun cihazı detaylı inceleme imkanı veriyosa ondan öyle demiş olabilir. Ben radyoloji uzmanına yaptırdım bütün organlarına damarlarına kalp kapakçıklarına kadar bakıldı herşeyine. Testte sadece ikili yaptrdm en güvenilir olanı o diye. Çok şükür bişi çıkmadı ikisinde de. Ama sizin içiniz rahat etmiyosa detaylı yaptırabilirsiniz en azından üç boyutlu görmüş olursunuz cd de veriyolar hatıra kalır