[silindi] Kizlar dün e bebekten aldıklarım hazır kundak hakkında fikrinizi merak ediyorum antikolic biberon gaz önleyici bide asıl sorum şu Dalin granül sabun kullanan memnun kalan kalmayan geri iade yapayım mı 🧸
Zeynepgl [silindi] bende yeni girdim baktım kundaklara canım Mayısın sonunda doğumum bana çok dar rahatsız edici geldi burda hava çok sıcak şimdiden o kadar sıkı bebekte sıkılır 😅 ondan almadım , güle güle kullansın inşallah 💓
Canpolat [silindi] canım müslin bezlerin büyük boyları yaz bebekleri için kundak iyi oluyor bende Ağustos sonu Eylül başı gibi doğuracam 40 derece sıcak oluyor o aylarda büyük müslin bez ile kundak yaparım üzerine ince battaniye örterim diye düşünüyorum 🙂
lunam [silindi] aynı kundağı aldım, bi kaç gün kullanabildim. Bizim kız sevmedi, ellerini çıkarmaya çalışıyor kundaklardan ve çıkaramayınca rahatsız olup uyanıyor. Bir sürü de hazır kundak almıştım 😆 onun yerine müslinle kundak yapmak daha iyi oldu.
Zeynepgl [silindi] Valla ilk gebelik benim canım her gördüğümü almak istiyorum bakıyorum yeni çıkan şeylere son anda vazgeçtim bende 😂 çok aşırı dar geldi bana bide havalar sıcak olcak battaniye kundak kullanıcam dar gelmese alcaktım bende çok çok gerekli gelmediği için almadım ☺️
Clk56 [silindi] bebegim 15 günlük keske alsaydım diyorum elleri ile kendini uyutmuyo suanda sigmiyabilir yenidogan kundaga battaniye ile kundak yapıyoruz
Zeynepgl [silindi] En sıcak zamanlar 😒 hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Doktorlar yeni doğan da olsa belirli oda sıcaklığı var kat kat giydirmeyin diyorlar çok sıkılır sıcak gelirse de iyi değil ince bi badi ince bi battaniye yeterli olacaktır temmuzda benim içinde öyle çok dar bulmadıysan kundağı sıkıntı yok canım kullanırsın ☺️
mavi18_ Ben almıştım kundak. Ama benim bebeğim çok küçük o halde bile o kadar dar ki. Kullanamadım hiç ben
Tiredmother Yazın doğum yapacaksan kundağı iade et. Biz kullanamadık çocuk sıcakta iyice pişiyor hareket ettikçe bunalıyo içinde kullanamamıştım hiç onun yerine zıbın al en çok o lazım 😄