Wonderful_mom Kizlar berbat bir sezeryan doğum surecim oldu 5 gün oldu olali oturamiyorum bile bas agrisindan beynim gozlerimden dışarı atacak gibi ağrıyor bebegimi emziremiyorum bile.. nasil gececek lutfen yardim edin 😭😭😭 hep yataktayim 😭
Wonderful_mom Zozan-harman neler yedim ictim gecmedi bebegim aglamaktan helak oldu kafami kaldiramiyorum 😭😭
Ahsen1_ Wonderful_mom kız benide korkutma bnde girecem bir günüm kaldı 🥺🥺🥴🥴 herkes kahve çikolata ye iç diyor bilmiyorum ki 🥴🥺🥺🥺
MinnieMouse Wonderful_mom spinal mi yaptirdin? Ameliyat sırasında başını oynattiysan veya hali hazırda bel rahatsızlığın varsa spinal anestezi çok kötü yapıyor. Ben de aynısını yaşadım 10 gün omurgama yuklendigim her harekette ayağa kalkma oturma kolumu kaldirma başımı çevirme beynim patlayacak gibi zonkluyordu. İki günde bir ağrı kesici iğne yaptırdım gidip ve sütündem kızıma geçtikçe uykusu ağırlaştı sarılık oldu. Sonra çözümü nescafede buldum kendiliğinden mi geçti kahveyi çok içince mi birden geçti bilmiyorum. Sabret canım. En fazla 10 gün sürer geçer
Nazlimom Wonderful_mom sabah öğlen akşam parol içmiştim anca yatınca geçiyordu benimde ayakta duramıyordum 4-5 günde geçti birden
ebruk1994 Wonderful_mom iki spinal ameliyat geçirmiş biri olarak nescafe ikisi üçü farketmez ağrının başlıcağını anladığınız an için yarım saate geçiyor