Yarenay Kızlar benim adetime daha 1 gün var ama dün geceden beri aşırı mide bulantısı çektiğim için test yaptım bu sabah çok silik bi cizgi çıktı sadece flasta gorunuyo sizce pozitifmi sizde gorebiliyomusunuz 
Merve_tna Yarenay hamilesiniz bendede böyle çok silik çıkmıştı kan tahlili vermiştim🥰 sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlı olsun
Nurgl34 Yarenay benimde aynı böyle olmuştu bir. Gün sonra kan tahlilimde BCG 253 çıkmıştı 3 haftalık falandı öğrendiğimde sizinde çok küçük belli Rabbim gönlünüze göre versin 🌸🤗
Zemzems Yarenay Dün benim de aynı böyle 2 testim pozitif çıktı yarın günüm kan verdim Bugün negatif çıktı
Flz-cner98 Evet görünüyor hamilesiniz muhtemelen henüz küçük bebiş 🥰sağlıkla kucağına al canım inşallah hemen git kan ver
Yarenay Flz-cner98 amin canım inşallah o kadar çok istiyorum ki insallah nasip olur sağlık ocakları ne zaman açılacak gidip hemen kan vermek istiyorum
Yarenay iki_tospik_annesii evet isteyerek canım 6 aydır evliyim iki aydır bebek için ugrasiyoruz bakalım bu ay nasip olacak insallah
Gulcingezer Yarenay canim ben gordm vala pozitif cok yeni bide kaset test ondan boyle cok sevindm bi kan ver sen :)
Zemzems Yarenay Devlet depil canm özele gittim. Ama sanırım devlette acil kısmın da baktırabimiyorsun ama uğuraşmak istemedim. Uygun du özelde baktırdım