Tontikannesi Normalde ist pendikte doğum yapma niyetim vardı son 1 ayım kaldı ama ailevi olaylar nedeniyle sakaryaya gitmem gerek hiçbir hastane hiçbir doktor duymadım da yardımcı olurmusunuz fiyatlarıyla birlikte gittiğiniz hastane yiyazarmısınız kızlar
ikicocukmeselesi Tontikannesi adatıp hastanesini önerebilirim, sezeryan 4500₺ normal 5000₺ diye biliyorum
pinarkibar Tontikannesi merhaba bende beyhekim hastanesine gidiyorum doktor Gülten hanım 5. Ayımdayım şuanlık gayet memnunum ama ücret hakkında henüz bi bilgim yok
pinarezgi Özel hastane düşünüyorsan Medar ve Adatıp iyi . ben medara gidiyorum ama doğum paketim var fiyatları bilmiyorum o yüzden
pinarezgi Tontikannesi biz şuan normal ilerliyoruz Allah nasip ederse. Musa bey e gidiyorum ben. Fatma neşe çakmakçı var yeni geldi ona da iyi diyorlar. Anne bebek dostu hastane diye geçiyor bilemedim ben memnunum ama🤷
Ozlm54 @Tontikannesi merhabaa özel polk. Var İlknur gezgin kuşçuya gidiyorum doğum için anlaşması medarla tavsiye ederim
Mustafaalpinannesi Bende Reyhan Kaplan Hafızoğluna gidiyorum özel kliniği var ama adatıp ile anlaşmalı. Çok çok memnunum. Doğum ücreti 5500 diye söylemişlerdi. Aksi bi durum olmadıkça normal doğumdan yana kendisi tavsiye ederim.
Ozlm54 Tontikannesi muayene ücreti 250 TL doğumu daha konuşmadık ama bi tanıdığım sormuştu 5000-5500 arası demişler sanırım
GgKk654 @pinarezgi doğum paketi var mı sakaryada . Ankarada var biliyorum ama sakaryada yok diye biliyordum fiyat ne verdilrr
Melekprenses GgKk654 doğum paketi bilmiyorum Ama özel sağlık sigortası var acıbadem doğum teminatı verince yaptırdıktan 12 ay sonra kullanmaya başlıyorsun ben sadece 15 tl verip muayene tahlil yaptırıyorum doğum da ücretsiz.
pinarezgi Ekimde 5400 e medar için yaptırdım. Demir hayat 2 can sağlık sigortası. Adatıp için bilmiyorum