asuyalin Ezel1323 valla ben 40 çıkınca iğne spiral ne varsa kullanacam 😂😂😂 benimki kaza sonucu oldu 😂😂
canserko asuyalin durumumunuz neredeyse aynı. Bebegim 10,5 aylık ve 5 haftalık hamileyim. İlki sezeryandı, ben de durayım burada :) Sezeryan yerin ince kırmızı bir çizgi ve kabarık. Sizin de öyle mi :/
asuyalin canserko yok valla canım dümdüz benimki ilk doğum yaptığımda senin anlattığın gibiydi Allah Allah 🥺 sordun mu doktoruna ? Evet aramızda 5+6 gün var
asuyalin user124578 hahahha anladım güzelim sıkıntı oldu biraz virgülden dolayı bende 35 hastalıkken doğum yaptınız sandım 😂😂😂
user124578 asuyalin yok ama 35 te açıklığım başlamıştı nişanım gelmişti yinede normal doguramadık ama bakalım ikinci ye 3 hafta kaldı doğuma güzel olur İnşAllah diyorum 😂
Ezel1323 asuyalin benimde öyle oldu hiç beklemediğimiz bir anda o yüzden daha şimdiden üçüncü de böyle olursa diye düşünüp korkuyorum arada 😅
canserko asuyalin Ben de dedim acaba hala geçecek mi dogum yapalı 10 ay oldu, dikişin bir parmak üstü kdar mesafe ise hala hissis. Soracagım. 🥲
Rabia123 gamzosgamzos merhaba benimde ilk dogumumla ikinci arası 24 ay olacak. Peki siz nasıl anladiniz dikişlerinizin iceldigini.yani alt bölgede agrimi oluyordu.kacinci haftada fark edildi bu.
gamzosgamzos Rabia123 29.haftada ultrasonda doktorum gordu canım zaten duzenli kasılmam vardı doguma kadar hep ilaclarla durdurduk kasılmalarım azalınca baskıda azalıyordu
1prenses2prensyenigebe asuyalin 3.çocuğum 4.5 aylık ve ben 4 aylıkken hamile olduğumu öğrendim 2 sezaryen olmuştum buda 3 olacak bende çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı tam 1 yaş olarak araları
Aylin_16 asuyalin benim de aynı ama normaldi benimki şuan 36 haftalık olucam memeyi bile bırakmadı zor ama imkansız değil bildiğim kadarıyla da sezeryanlı için de doğumdan 5 ay geçtikten sonra sorun olmuyormuş