AnneKbraaydn 31 haftamiza girdik bir haftadır gecmeyen öksürük ve atilamayan balgam sorunum var sizlerde de oldu mu çözüm olarak ne yaptınız denemediğim şey kalmadı çıldiricam artık ağlamak istyrm gece uykusu desen zaten sıfır
Yavrumu-beklerken123 AnneKbraaydn Bende 31 haftalığım öksürük yok çok şükür ama 15.haftadan bu yana balgam var atamıyorum çok rahatsız ediyor ,nasıl çözüm bulurum bilmiyorum
Melismelo Ben 2 hafta ağır grip hemen arkasından 2 hafta ağır covid gecirdim ve hala balgamım malesef gecmedi geniz akıntısı vs.. sanki tüm hamileliğimi böyle gecircekmişim gibi hisediyorum her sabah uyandığımda öğürmekden bıktım balgam yüzünden😩 ben bir cözüm bulamadım..
Layl Benimde bu hafta bademciklerim şişti boğaz ağrım var ama burun akıntısı vs. bir şey yok boğazım sürekli gıcık yapıyor öksürük geliyor sürekli sesim gitti grip miyim nezle miyim anlamadım. 37+3 oldum bu arada benim gibi olan var mı.🥲
gulsum13 Ben de gebeliğin başında soğuk algınlığı geçirdim. Şu an 22. haftadayım hala balgam var bir türlü geçmedi her sabah öğürüyorum resmen. Doktorum göğüs hastalıkları bölümüne gitmemi söyledi. Kanda hafif enfeksiyon çıktı gebelikten dolayı ilaç veremeyeceğim dedi bol su iç dedi
Esraa5757 Bende hamile kaldığımdan beri öksürük, balgam ,gıcık var gitmiyor(18+2) göğüs uzmanı alerjin var dedi alerji hapı verdi hiç bir işe yaramıyor ,doğum olana kadar geçmeyecek herhalde,çok sinir bozucu genelde akşamları geliyor uyku uyutmuyor