gecemm Kızlar merhaba 33 haftalık hamileyim sabahları özellikle ilk uyandığımda yürürken vajinal bölgede ağrılarım oluyo hani iç taraftan degil sanki kas agrisi gibi sizde de oluyo mu ? Yatakta dönerken bile o hissi yaşıyorum çok ağrı yapıyor
Duygugvn1 gecemm 28. Haftadayım aynısı bende de oluyor son birkaç gündür bende takipteyim 🙏🏻 Hayırlı bayramlar ve sağlıklı doğumlar dilerim 🌸
Adileeselvi gecemm 35. Haftamdayim aynı şeyleri yaşıyorum canım sanki kemiklerim kırılıyor çatı ağrısı ilk gebeliğim de de aynı durum olmuştu sağımdan soluma donemiyordum acıdan bu haftalarda yine başladı aynı acı
Esrasenturk8 gecemm evet oluyordu bendr dr sıkıntı yoktur bebek baskı yapıyor sadece dinlenince geçiyor
gecemm Duygugvn1 Amin Allah yardımcımız olsun. Hayırlı bayramlar, güzel ve sağlıklı doğumlar inşallah.
Alyaninannesiiii Ben de 31 haftalığım bebek 1 aydir asagida cati agrilarim cok artti ve hareketleri hep kasigimda hissediyorum hic yukari vurmuyor acaba erken dogum falan olucak olabilir mi sizce yakin mıdır
Sellly Benimde öyle. 27 28 haftalarda sadece yürürken ağrıyordu alt tararık. Şimdi geçti ama yatakta dönerken çok fena. 5 -6 hamlede dönebiliyorum ancak. Bide uzun süre oturup kalkınca ağrıyor