Aayyssnn Kızlar dün birden bire boğazım ağrımaya başladı. Şuan öyle çok acıyor ki yutkunamıyorum bıle. Tuzlu suyla ve limonlu suyla gargara yaptım ama yok. Ne yapayım? Hastaneye gitsem bir şey yapıyorlar mı?
170217 Aayyssnn canım benimde öyle oldu dün evde bal limon vs o alt maalesef enfeksiyonu önlyememiyor. İstemeyerek Dr olsa şuan antibiyotik içiyorum kadın doğumcum da içmemiş söyledi çünkü enfeksiyonla yaşamak daha kötü bebeğe git yanım üzülüyor ama bir yanımda Allaha dua et hayırlısıyla hiç bir şey olmaz diyor.
Deletedmom_7 Aayyssnn pastil kullanabilirsin canım. Ihlamur kuşburnu gibi bitki çayları gebelikte serbest. Onun dışında hastaneye gidince hamileyken hiçbir şey yapmıyorlar ilaç da veremeyiz deyip gönderiyorlar.. Bal zencefil de iyi. Ben boğaz ağrısını bir de pekmez yiyerek atlattım.
adsmom Aayyssnn hamileyken kullanılabilen imumax 16+ adında bir sprey var hamileyken korona oldum ve kullandım. Çok iyi geliyor
Sade111 Benim de oldu canım geçen hafta. Doktoruma sordum nane limon ya da ıhlamur iç dedi. Bi kaç gün nane limon ictim geçirdim
AysegulS_21 Salgın mı var nedir benimde aynı şu anda..sıcak ballı süt içtim iyi geldi. Ihlamurlu limonlu çay, sarımsak ve sirkede iyi geliyor