sevilayumitozdemir Tbrk benimde aynı şekilde doktor alma sakın doğumdan sonra geçer dedi. Bir de karnın büyüdükçe eskisi gibi durmuyor
Rabiamehmet pPapatya benim de öyle oldu doktora açmaya utanıyorum valla. Dökülmedğini duydum bende.yakınlarımın ki dökülmedi 😒
Rabiamehmet Tbrk Ben az kağıt ağda ile toplayım dedi. Acısına dayanamadım😅 kıllı göbüşlerle hamileliğimize devam edecğiz sonuçta hamilelik ile oluşan birşeyler
sevilayumitozdemir Tbrk sanki karnın büyükçe geçiyor gibi geldi bana da anlamadım ki ama doğumdan sonra dökülüyormuş doktor sakın alma dökülür dedi hormonlardan kaynaklanıyor 😄 bu hormonlar bizi bitirdi beeee 😄😄🙃
Tbrk sevilayumitozdemir 😂 bide atletimi kaldirinca elektrikleniyorlar hepsi havada😌 acaba makasla kessekmi 🤣
sevilayumitozdemir Tbrk hahahaha aynen o zaman eşim çok dalga geçiyor benimle ya 😄😄😄 ama aslında kesilebilir üstten bak baya mantıklı geldi bana şuan 🙈🙃 denicem bunu 🙄😊😊😊😊😊
Asu33 Tbrk Ben kesiyorum yoksa cidden moral bozuyor hamilelikten dolayı olduğunu bilsem de utanıyorum ağda yapmayı hiç düşünmedim korkarım 😁
Tbrk Rabiamehmet valla napicaz bilmem cozumude yok yani. Gobisimi acip gosteremiyom bile yakinlarima🤣
HalisEbruoban Bendede oldu doktoruma sordum aslinda tuylenmiyo olan tuyler rengi degisince bize oyle geliyo aslinda sari olan tuyler siyah oluyomus dogumdan sonra eski haline donermis
Tbrk HalisEbruoban olabilir cnm ama bnm hic tuylenme yoktu inanki😣 ilk belirirken sariydi. Smdi siyah ve uzadi bildigin