Elifkubra1 18 haftalık hamileyim dün dengem kayboldu sırt üstü düştüm basim ve kuyruk kemigimi cok şiddetli çarptım hala yürüyemiyorum bebek icin bi problem olmusmusdur gidemedim hastahaneye gece uyuyamadım düşünmekten
tennumbertenten Elifkubra1 bende düştüm. Kan uyuşmazlığı varsa yaralanmalar iç kanamada tehlikeli olur kan karışabilir demişti doktorum. Son 2 günüm hala kuyruk sokumum ağrıyor. Neyseki sırt üstü düşmüşsün bir sorun yok demişti. Yine de gidin bence.
Pcoslubiranne Elifkubra1 ben yuz ustu dustum karnimin uzerine hic bir ssy olmadi hemen doktora gittim.hem de dusuk tehlikem oldugu halde.Doktor karna direkt bir sey batmadikca bebege bir sey olmuyor icinde bulundugu su onu koruyor demisti.
Elifkubra1 tennumbertenten umarım birşey olmaz 3 saatlik yola gidicem gittiğim şehirdeki doktora gidicem artik
Nuroye Elifkubra1 aynen soguk buzlu su iç 2 saate bir hareketlerini kontrol et soguk su bebeği hareket ettiriyor ben canadada yaşıyorum bana öyle yapıyorlar doktorlar
Elifkubra1 Pcoslubiranne içim rahatladı insallah birşey olmamıştır zaten hareket hissetmiyorum pskolojim bozuldu