137085 Hemoroid oldu kabızlığımda yok ama çok ağrım var zeytinyağı koyuyorum pamukla normal doğum istiyorum oyüzden biranönce geçirmek için başka ne yapabilirim kızlar
Cerennntn 137085 benmde var 5.ayimdan beri dogum yptikdan sonra Sülük mu ne geciriyomus onu bi araştır istersen canim Onu yaptırmayi düşünüyorum
Melekk-911 137085 dün bende kabız olmustum ağrımaya başladı , akşam siringaya azıcık kantaron yağı çektim sıktım içine sabah şükür geçmişti .sizde deneyin isterseniz
137085 Manolyaniss ayy saolasın walla yarın hemen sorayım eczaneye bende mahvoldum gerçekten ağrısı dayanılcak gibi değil suya giriyorum biraz iyi geliyo ama geçmiyo çok saolasın
137085 Manolyaniss vazelinde sürdüm içeri ittim ama yok uyuyamadım ağrıdan hamilellikte zararı yoktur inşallah sizde hamileykenmi kullanmıştınız acaba
137085 Cerennntn sülükten cok korkarım ama ben yapabilceğimi sanmıyorum faydası vardır ama pis kanı çekiyor diye biliyorum
137085 123456__ teşekkürederim bunu ilk defa duydum doğal olduğu için denicem bugün pamukla koydunuzmu yoksa sadece sürdünüz mü