Zynp44 öncelikle hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benim oğlumda ilk 17 gün memeyi almamıştı. Biberonla beslenmişti. Benim sütüm vardı ama memeyi tutmuyordu. Sütümü sağıp biberonla besledim. 5-6 günlükken aventin göğüs uçları var ondan almıştım. Onunla emmeye başlamıştı biraz ama bu seferde süt ağzından akıyordu. Emzirme danışmanıyla görüştüm önce sağlık ocağındaki hemşirenizle görüşün başaramazsanız ben yardımcı olayım dedi. Sonra 17 günlükken sağlık ocağında ki hemşiremiz getir ben tuttururum memeyi dedi. Gittik. Beş dk uğraştı, oğlum biraz ağladı falan ama sen bunu tutacaksın tatlım kusura bakma dedi ve uğraştı. Sonunda tuttu memeyi. 5 dk sağlık ocağında emzirdim. Eve gider gitmez tekrar emzir dedi. Bi kere tuttu diye ya eve gidince emmezse diyordum ki eve gelince sanki günlerdir emiyormuş gibi tek seferde tuttu. Özetle 5 gündür emmiyor diye biberona alıştı emmek istemiyor falan diye düşünmeyin. Mutlaka işini bilen birinden yardım isteyin. Doğum yaptığınız hastanedeki hemşireler olur sağlık ocağındaki hemşireler olur. Birinden biri başaracaktır mutlaka. Sürekli teklif edin. Bi kere tutarsa devamı geliyor.